Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Referencer

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server
WordPress

Fra DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server
WooCommerce

Fra DKK 9.900,-

Markedsføring

Google Ads
SEO
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

Majgaard Service

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Fysio North

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

pHAIRfect

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Himmerland Murerfirma ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Jansen’s Rengørings Service

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Myrestop.nu

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Torp Byg Totalløsninger ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge Boost Online™

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Aalborg

Hos Boost Online™ klarer vi alt inden for digitale løsninger. Vi har mange års erfaring i udvikling og design af hjemmesider og webshops. Vi tilbyder hosting, hvor du får 100% ejerskab over din egen hjemmeside, uden at skulle betale et månedligt beløb.Hjemmesiderne er udarbejdet i WordPress, hvilket gør det nemt for dig at redigere og tilpasse siden hen af vejen. Vi tilbyder løsninger inden for annoncering på Google herunder SEO og AdWords, hvor vores specialister er klar til at give dig en løsning, der er tilpasset netop DIN virksomhed.

Hvad end dit mål er at få mere trafik på hjemmesiden, flere henvendelser eller flere der køber, så er Google-annoncering og søgemaskineoptimering en god idé, da der er en klar stigning i folk, der søger efter produkter og virksomheder på Google.

Boost Online™ webbureau Aalborg leverer løsninger til både store landsdækkende virksomheder og mindre lokale virksomheder. Vi er specialister i at skabe vækst i din virksomhed, uanset hvor stort markedsføringsbudgettet er.

Kreativt Webbureau i Aalborg

Hos Boost Online™ klarer vi alt inden for digitale løsninger. Vi har mange års erfaring i udvikling og design af hjemmesider og webshops. Vi tilbyder hosting, hvor du får 100% ejerskab over din egen hjemmeside, uden at skulle betale et månedligt beløb.

Hjemmesiderne er udarbejdet i WordPress, hvilket gør det nemt for dig at redigere og tilpasse siden hen af vejen. Vi tilbyder løsninger inden for annoncering på Google herunder SEO og AdWords, hvor vores specialister er klar til at give dig en løsning, der er tilpasset netop DIN virksomhed.

Vi skaber digitale Web løsninger, der virker

Hvad end dit mål er at få mere trafik på hjemmesiden, flere henvendelser eller flere der køber, så er Google-annoncering og søgemaskineoptimering en god idé, da der er en klar stigning i folk, der søger efter produkter og virksomheder på Google. Boost Online™ leverer løsninger til både store landsdækkende virksomheder og mindre lokale virksomheder. Vi er specialister i at skabe vækst i din virksomhed, uanset hvor stort markedsføringsbudgettet er.

Webbureau løsninger til en skarp pris

Hos Boost Online™ har vi tilpasset priserne, så alle kan være med. Vi tilbyder både større avancererede løsninger og simple billigere løsninger. Det resultat du får, er skræddersyet efter behov og ambitioner, og derfor skal prisen også være derefter.

Vi vil meget gerne samarbejde om at skabe vækst i din virksomhed, og vores mål er at fungere som din sparringspartner nu og her, men bestemt også ude i fremtiden.

Hos Boost Online™ webbureau Aalborg har vi fokus på at give kunden personlige og professionelle løsninger, der er tilpasset behov og værdier, som fungerer i en tid, hvor det at være synlig online, er en nødvendighed. Vi er beliggende i Aalborg i hjertet af Nordjylland, og vi kommer gerne ud til din virksomhed – uanset geografisk placering.

Kontakt os til en snak om din fremtidige vækst

Hvis Boost Online™ kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller kig forbi kontoret Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg.

Webbureau Aalborg
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til Boost Online™, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til Boost Online™ og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Vækst med Boost Online™

Lad Boost Online™ forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725