Online markedsføring

Webtekster

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i fordelen af brugen af webtekster.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Webtekster

Formålet med webtekser

Det primære formål med webtesker er at gøre din hjemmeside mere synlig via b.la. Googles søgemaskine. Dette med henblik på, at potentielle kunder vælger dine produkter frem for konkurrenternes. Gode webtekster skal tage udgangspunkt i detaljerede data om din målgruppes søgeadfærd og købsbehov. Denne viden kan hjælpe til at matche indholdet af, din hjemmeside til købernes ønsker og behov. Tekst til din hjemmeside bliver skabt ud fra formålet med din hjemmeside. Du kan i den forbindelse stille følgende spørgsmål i forhold til din kommende eller nuværende hjemmeside:

Skal webteksten være informerende og objektiv?

Skal hjemmesiden skabe målrette salg?

For at forbedre din hjemmesides synlighed og gøre din virksomhed mere attraktiv for målgruppen er det nødvendigt med webtekster der er beskrevet korrekt samt indeholder specifikke søgeord.

Dette medhenblik på at komme i betragte via Googles søgealgoritme og derved nå målsætningen om at blive placeret bedst muligt på Google – altså side et-placeringerne. Det er de placeringer, penge ikke kan købe, men som kræver solidt håndværk og indblik i al den teknik, der ligger bag webteksterne.

Webtekster som redskab

Vi har stor erfaring med at skrive webtekster til hjemmesider, webshops og har hjulpet hundredvis af virksomheder med at få velskrevne webtekster med professionelt indhold, der skaber synlighed over for potentielle kunder. Hos BY Media har vi specialiseret os i arbejdet med Google optimering af hjemmesider, implementering af responsivt design, brugervenlighed herunder optimerede webtekster. Hos BY MEDIA kan vi hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig ved brug af skræddersyede webtekser.

Succes med Webtekster

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Webtekster.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau