Google Shopping

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr

Google Shopping

Uden Binding

Fra DKK 1.250,- pr. måned

Google Shopping

Med Google Shopping har du muligheden for at

forbedre kvaliteten af dine kundeemner ved at fremhæve produktoplysninger direkte i dine annoncer for, at hjælpe shopperne med at træffe gode købsbeslutninger. Derved er der større sandsynlighed for, at shopperne foretager et køb på dit website. Dvs. Google Shopping fungerer ved, at dine produkter vises med billede og pris på relevante søgninger.

Eksempel på udbytte at Google Shopping

Når Kathrine f.eks. søger på Google efter “bukser”, kan hun få vist Shopping-annoncer fra forhandlere, der sælger bukser. Ud fra de billeder, der vises, kan hun vælge de bukser, hun synes bedst om. Ud fra prisen kan hun også hurtigt se, om bukser passer til hendes budget. Når Kathrine klikker på annoncen, har hun dannet sig et godt indtryk af produktet og dets pris, og det placerer hende længere nede i købstragten end den gennemsnitlige internetbruger. Derfor skal dine produktbeskrivelser være præcise.

Der findes flere værktøjer, som kan finde frem til vækstmuligheder ved brug af eksponeringsandelsdata. Du kan se, hvor effektive dine produkter er og se, hvor mange klik et bestemt mærke af busker har opnået.

Google Shopping priser

Dine Shopping-annoncer er en del af annonceauktion. Afhængigt af din annoncetype debiteres du forskellig. Shopping-produktannoncer debiteres via pris pr. klik som er, når en person klikker på din annonce.

Du debiteres udelukkende, når en person klikker på en annonce, der fører til din webshop. Når du opretter din Shopping-kampagne, beslutter du, hvor meget du er villig til at betale for hvert klik. byMedia hjælper dig til at sætte mål og realisere dem.

Google Shopping
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge Boost Online™

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Vækst med Boost Online™

Lad Boost Online™ forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725