Online markedsføring

Facebook Retargeting

Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed, og få indsigt i fordelen af brugen af Facebook Retargeting.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Reklamebureau Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Facebook Retargeting

Formålet med Facebook retargeting i korte træk

Værktøjet Facebook retargeting giver dig mulighed for målrettet, at få vist annoncer i søgeresultaterne via Facebook og Google til dem, der har besøgt din hjemmeside. Derved kan du forlænge synligheden over for potentielle kunder og minde dem om det, de havde vist interesse for din hjemmesides produkter/elementer.

Facebook retargeting som produkt

Det er målrettede annoncer, der vises som bannere eller tekstreklamer til dem, der har besøgt din hjemmeside eller webshop. Annonceringen kan målrettes ned på produktniveau, således du f.eks. viser annoncer for det produkt, som de potientielle kunder har kigget på, da de besøgte hjemmesiden sidst.

Derfor virker Facebook retargeting

Ved hjælp af annoncen minder du den besøgende om, at de har kigget på et produkt eller læst noget indhold på din hjemmeside, der interesserede dem. Derved bliver den potentielle kunde mindet om formålet med at besøget af din hjemmeside og beslutter, hvilket kan munde ud et salg.
Hos BY MEDIA er vi erfarne inden for Facebook retargeting og kan skabe mersalg for din virksomhed.

Succes med Facebook

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook retargeting.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau