Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Vejle

At markedsføre sig på et moderne marked kan være en udfordring, hvad enten der er tale om B2B-, B2C- eller B2G-virksomheder. Hver enkelt strategi og hvert eneste tiltag skal tilpasses specifikke målgrupper, således de mest anvendte digitale platforme kan finde lige netop din virksomhed.

God markedsføring virker tiltalende for dine kunder og er samtidig med til at differentiere din virksomhed og dennes produkter fra konkurrenterne. Det er altså med din markedsføring – også den digitale af slagsen – du profilerer og brander din virksomhed og derved giver alle tænkelige interessenter en forståelse for, hvem du er og hvad du står for.

Kreative webløsninger med dit webbureau i Vejle

Hos byMedia har vi specialiseret os i at skabe fuldt ud professionelle webløsninger, der er forståelige og lette at navigere rundt i for dig, der måske ikke er den store IT-specialist. Som dit webbureau i Vejle hjælper vi med alt, fra WordPress-hjemmesider og webshops i WooCommerce til annoncering via de mest anvendte kanaler i den moderne markedsføringsjungle.

Vi vægter højt specialiseret arbejdskraft, fra webudviklere og grafikere til tekstforfatter og SoMe-managers. Med udgangspunkt i den visuelle profil sørger vi for at skabe en løsning, der fuldt ud støtter op om de fastsatte målsætninger for din virksomhed. Såfremt der ikke allerede er en etableret visuel identitet, hjælper vi dig naturligvis gerne med at udtænke en sådan, så den støtter op om image, produkter og fremtidige målsætninger.

Digital marketing der skaber fremgang

Foruden vores arbejde med hjemmesider og webshops, arbejder vi hos byMedia med SEO, AdWords-kampagner og annoncering via digitale medieplatforme såsom Facebook, Instagram og diverse nyhedsmedier.

Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside, sætter vi som den ultimative målsætning, at du skal skubbes helt frem i Googles organiske søgeresultater og vi stopper helst ikke, førend denne placering hedder øverst på side 1!

BY MEDIA er DIT lokale webbureau i Vejle

BY MEDIA har arbejdet med adskillige kunder i Vejle og omegn. Dette har givet os et stort indblik i det lokale marked, fra kundernes adfærd til konkurrerende virksomheder. I rollen som dit webbureau i Vejle, tør vi hos byMedia derfor også godt påstå, at vi både kender dig og dit nærområde, så vi sammen kan få skabt de helt rigtige webløsninger for din virksomhed.

Kontakt dit webbureau i Vejle

Med erfarne specialister og kendskab til lige netop dit lokalområde står BY MEDIA klar til at bistå dig som dit nye webbureau i Vejle! Skulle du dog alligevel have spørgsmål til vores produkter og ydelser, står vi selvfølgelig klar til at besvare selv samme. Vi tager gerne et kaffemøde med dig, hvor vi sammen kan diskutere behov, målsætninger og eventuelle strategier.

Kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt da BY MEDIA allerede i dag og lad os sammen få dig på det digitale verdenskort, med alt hvad det indebærer.

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725