Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Esbjerg

At skulle måle sig med sine konkurrenter på diverse digitale platforme kræver i dag rigtig megen specialiseret viden. I hvert fald hvis du og din virksomhed skal placeres blandt sværvægterne inden for netop jeres felt! Du skal både have den fornødne viden til det strategiske arbejde såvel som den eksekverende del, samtidig med at du naturligvis skal finde tiden til dette – udover de daglige opgaver med kundekontakt, administration mv.

Derfor kan det, for rigtig mange både store og små virksomheder være en rigtig god idé at alliere sig med eksperter, der kan skabe synlighed og som har tiden til at vedligeholde selv samme i form af tilstedeværelse. Dette kunne eksempelvis være et webbureau, hvor specialister sidder med hver deres område og sikrer en sammenhæng imellem den faktiske indsats og kundens ROI.

BY MEDIA – et webbureau i Esbjerg, der er med dig hele vejen

Det er her, byMedia kommer ind i billedet! Som webbureau har vi igennem flere år beskæftiget os med virksomheder i netop dit lokalområde. Vi står således også klar med ekspertviden og en god portion knowhow til at bistå dig som dit webbureau i Esbjerg. Når du vælger at samarbejde med os, hos byMedia, er du samtidig garanteret løbende support i forhold til vedligeholdelse og opdateringer af nye såvel som foregående tiltag.

Her vægtes der højtuddannet arbejdskraft, der har den fornødne erfaring til at skabe kreative løsninger, der lever op til både dine og vores høje krav til kvalitet.

Webbureau i Esbjerg der tilbyder hjemmesider, SEO og AdWords

Hos byMedia adskiller vi os fra reklamebureauer, idet vi har valgt at fokusere vores ydelser omkring digitale løsninger. Deraf kommer sig naturligvis også, at vi på alle måder betragter os selv som et gennemført webbureau, der lever af den viden og kunnen, vi kan tilbyde vores kunder i forhold til moderne markedsføring.

Vi tilbyder udvikling og opsætning af hjemmesider i WordPress samt brugervenlige webshops i WooCommerce – alt sammen udført i 100 % responsivt design, så dine kunder kan tilgå din hjemmeside eller webshop fra alle tænkelige devices, fx computer, tablet og smartphone.

Annoncering via digitale medier

Ligeledes hjælper vi dig gerne med at søgemaskineoptimere din WordPress-hjemmeside, så du er garanteret synlighed i Googles organiske søgeresultater samt lokale eller landsdækkende AdWords-kampagner, der målrettes lige netop dine kunder. Når det kommer til annoncering kan vi derudover hjælpe dig med annoncer på nogle af de mest besøgte mediesider i Danmark, herunder Tv2, Børsen, Ekstrabladet og BT.

Stærke priser hos DIT webbureau i Esbjerg

At være et landsdækkende webbureau forpligter! Derfor vægter vi blandt andet troværdighed og tillid, når du vælger BY MEDIA som dit webbureau i Esbjerg. Det er helt essentielt for vores måde at lave markedsføring på, at hver enkelt kunde forstår et givent produkt – og at der samtidig er forståelse for fordelene ved anvendelsen af netop denne løsning. Alt dette kombineres med konkurrencedygtige priser, hvor alle – fra den lokale frisør til store internationale virksomheder – kan være med.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos byMedia arbejder? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi sammen skaber kreative digitale løsninger for dig og din virksomhed!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725