Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Randers

Står du foran at skulle have lavet ny hjemmeside til din virksomhed, har du brug for hjælp til sociale medier eller skal det være en kombination af flere ting? Uanset hvad, så er der rigtig mange ting at huske på i en evigt foranderlig digital verden, hvor tilstedeværelse og synlighed går hånd i hånd med et højt kvalitetsniveau.

At skabe online tilstedeværelse er en fantastisk måde, hvorpå du kan nå dine kunder førend konkurrenterne og hvor du kan differentiere dig fra selv samme. Hvad enten der er tale om din hjemmeside, din webshop eller virksomhedens Facebookside, er det vigtigt at huske på, at alt du foretager dig herpå, fungerer som virksomhedens digitale visitkort. Det er det, der skal tiltrække kunderne – og det, der skal få dem til at vende tilbage igen og igen!

Men hvad så hvis du ikke lige har en baggrund inden for moderne markedsføring og en travl hverdag ikke tillader dig selv at bruge en masse tid på at skabe synlighed for din virksomhed?

Fortvivl da ej! Som professionelt webbureau i Randers kan byMedia hjælpe dig med alskens forskellige løsninger, når det kommer til digital markedsføring.

Hvorfor vælge BY MEDIA som DIT webbureau i Randers?

Vores erfaringer er hentet igennem mange år i branchen såvel som igennem vores intensive samarbejde med vores mange forskellige kunder. Vi har lavet alt, fra WordPress-hjemmesider til logodesign for en lang række virksomheder i Randers – fra de store til de små og mellemstore af slagsen.

Dette har givet os et lokalt kendskab, man med rimelighed kan forlange af sit webbureau og som kommer sig til udtryk, når vi lancerer SEO-, AdWords- eller SoMe-kampagner for din virksomhed. Vi kender dig, din virksomhed og – vigtigst af alt – dine kunder og har derved muligheden for at skabe målrettet markedsføring, der virker.

WordPress-hjemmesider Google kan finde

Som webbureau i Randers har byMedia sat sig ind i alle de forskellige krav, der er hos Facebook, Google mv. Det er nemlig sådan, at hver enkelt platform har sine specifikke krav til, hvordan din indsats skal være og se ud, førend denne belønnes med synlighed.

Når vi beskæftiger os med udvikling af hjemmesider, er det først og fremmest vigtigt at udvikle hjemmesiden i et CMS-system, Google kan læse. Derfor arbejder vi, hos byMedia udelukkende med WordPress-hjemmesider, der laves i responsivt design. Responsivt design vil sige, at denne er kompatibel på alle brugernes enheder, fra bærbare computere til tablets og smartphones – et af de væsentligste krav, hvis du vil vises i Googles organiske søgeresultater.

WordPress tilbyder endvidere en verden af designmuligheder samtidig med at disse systemer samarbejder fantastisk med Google, når der arbejdes med søgemaskineoptimering.

BY MEDIA – et webbureau i Randers med skarpe løsninger til skarpe priser

Hos BY MEDIA står vi altid klar til at fortælle dig om dine muligheder i forhold til digital tilstedeværelse. Som webbureau i Randers har vi specialiseret os i at skabe kreative og ikke mindst brugervenlige løsninger, og ingen opgaver er hverken for store eller for små. Dette kombineres med konkurrencedygtige priser, hvor både små og store virksomheder kan være med.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som dit webbureau i Randers? Så kontakt BY MEDIA allerede i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi får placeret din virksomhed lige midt i det digitale rampelys!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725