Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Viborg

At være til stede på de digitale kanaler er for længst blevet alfa og omega for din virksomheds synlighed overfor eksisterende kunder og nye, potentielle kundeemner. Det er således heller ikke længere nok at forlade sig på en simpel hjemmeside og en Facebookside, der opdateres indimellem, når tid lige er til det.

Nej, for imens du har travlt med det daglige arbejde, har dine konkurrenter travlt med at markere og differentiere sig overfor de kunder, der burde have været dine. De taler med kunderne på Facebook og viser deres produkter på en lækker hjemmeside, der findes øverst i Googles organiske søgeresultater.

Det kan altså have rigtige store konsekvenser for din virksomhed, hvis du ikke formår at være til stede og synlig lige præcis dér, hvor dine kunder er!

Fordelen ved at vælge et webbureau i Viborg

Hos byMedia er vi godt klar over, at der kan være nogle udfordringer i selv at skulle stå for markedsføringen af din virksomhed. De færreste er specialister i alle aspekter af den moderne markedsføring og endnu færre har den nødvendige tid til at skabe kontinuerlig tilstedeværelse.

Netop derfor kan der også være rigtig mange fordele i at samarbejde med et professionelt webbureau i Viborg. Først og fremmest har de fleste bureauer specialiseret arbejdskraft at kunne trække på; medarbejdere, der hver især er eksperter inden for deres felt. Fra webdevelopers og grafikere til social media managers og tekstforfattere. Her finder du som regel en bred vifte af kompetencer, så du selv slipper for at skulle bruge en masse tid – og penge – på at sætte dig ind i alle de forskellige markedsføringsværktøjer og –metoder.

Digital markedsføring med lokalt afsæt

BY MEDIA er et professionelt webbureau, der tilbyder hjælp til alt, der vedrører moderne markedsføring. Vi tilbyder flotte WordPress-hjemmesider, der udvikles med afsæt i virksomhedens visuelle profil, i responsivt design og naturligvis med alle de spændende hightech features, der er en del af en brugervenlig hjemmeside. Såfremt du har ambitioner om at skulle sælge dine produkter via din helt egen webshop, hjælper vi dig også gerne med at udarbejde en webshop i WooCommerce.

Derfra tilbydes der lokale SEO-kampagner, AdWords og social media marketing, der tager nøje udgangspunkt i dit lokalområde. Som webbureau i Viborg sørger byMedia altså for at skabe løsninger og kampagner, der tager nøje udgangspunkt i virksomheden og dennes kunder, deres ageren, geografiske placering og meget andet.

Vækst og konstant fremgang med dit webbureau i Viborg

Ved at vælge et webbureau i Viborg med kendskab til lokalområdet, dig og din virksomhed, er du samtidig garanteret et bureau, der forstår lige netop dine behov. Hvad enten der er tale om enkeltstående opgaver eller vedvarende SEO-optimering af din WordPress-hjemmeside, bistår vi dig med viden og erfaring, der får dig fremad og foran dine konkurrenter!

Kontakt BY MEDIA – DIT webbureau i Viborg

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan BY MEDIA kan hjælpe dig som lokalt webbureau i Viborg? I så fald står vi altid klar til at tage et kaffemøde med dig, hvor vi sammen finder frem til din virksomheds konkrete behov og derfra kigger på en mulig strategi for den fremtidige ageren i det digitale markedsføringsunivers.

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725