Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Sønderborg

BY MEDIA er et reklame – og webbureau, der leverer grafisk design, webdesign og online markedsføring i flere afskygninger. Vi designer, skaber og udvikler med ét enkelt formål – nemlig at udvikle højaktuelle og effektive online løsninger, der giver øget værdi, synlighed, flere kunder og økonomisk bundlinje for vores kunder. Ligger din virksomhed i Sønderborg, så er det ingen hindring for byMedia. Vi har kunder og hjælper virksomheder i hele landet.

Har din virksomhed f.eks. brug for en hjælpende eller måske ligefrem et spark i den rigtige retning, så kan byMedia hjælpe din virksomhed med at skabe effektive resultater. Til dagligt arbejder vi med kommunikation og markedsføring i alle tænkelige formater – hjemmesideløsninger i WordPress, tekstforfatning og SEO, AdWords-kampagner, social media-annoncering, grafisk design, bannere, nyhedsbreve, logo og slogans samt meget mere.

Webbureau, der skaber målbare resultater

Vi er ikke et stort webbureau, men vi har de helt rigtige både faglige – og sociale kompetencer til at udgøre holdet bag BY MEDIA. Der står et team af dygtige og erfarne medarbejdere – alle med forskellige baggrunde, kvalifikationer og erfaring.

I al vores forskellighed, så har vi mindst én, meget vigtig ting, tilfælles; Vi ønsker alle at skabe kommunikation og markedsføring, der resulterer i målbare og effektive resultater for vores kunder. Vores forskellighed gør, at vi alle kan melde ind med egne kombinationer af viden, evner, erfaring, tanker og kreativitet. Og det er her, at vores måde at drive forretning på smitter af på måden, vi samarbejder med vores kunder.

Hvert eneste hjerteslag, hver eneste tanke og hver eneste handling bunder i at skabe kommunikation, markedsføring og målbare resultater. Det bunder i ønsket om at gøre en synlig forskel, om at gå forrest og om at skabe håndgribelig værdi, der er til at tage og føle på, for vores kunder.

Webbureau i Sønderborg og omegn

Giv din virksomhed et unikt og mere ensartet udtryk udadtil med en opdateret online identitet og nyt webdesign til hjemmesiden, få lagt en skræddersyet markedsføringsstrategi, der skal være med til at udbrede kendskabsgraden og udnytte markedsføringspotentialet på sociale medier eller kassér den gamle hjemmeside til fordel for en tidssvarende og fremtidssikret hjemmeside i et design, der er tilpasset din virksomhed.

Uanset hvad virksomhedens ståsted er nu og her, så hjælper vi dig med at finde den rette løsning som følge af virksomhedens behov og potentialer i fremtiden. På den måde kan vi sammen skabe løsninger, der giver mening og værdi for din virksomheds online tilstedeværelse.

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725