Reklame - Web
& Online markedsføring

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webbureau i Odense

Er din hjemmeside optimeret, så du får mest muligt ud af den? Hos byMedia webbureau i Odense er det netop vores opgave at rådgive virksomheder i, hvordan vækst kan skabes gennem solide online webløsninger. Vi er specialister i at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at skabe vækst i lokalområdet Odense. Vi synes, at gode relationer og den ærlige kommunikation er altafgørende, når man indgår et samarbejde, og vi kommer derfor meget gerne ud på kundebesøg, dér hvor din virksomhed hører hjemme.

Webbureau til virksomheder i Odense

Hos byMedia Webbureau skaber vi digitale løsninger, der er tilpasset din virksomheds behov og værdier. Vi synes ikke, at kunder skal nøjes med standardløsninger, og derfor er vores webdesignere, programmører og markedsføringsspecialister klar til at skræddersy din næste hjemmeside eller webshop, så den repræsenterer din virksomheds visuelle identitet bedst muligt.

Vi skaber digitale løsninger, der virker

Vi udarbejder alt inden for webløsninger, herunder design og udvikling af hjemmesider og webshops. Vi udvikler hjemmesider og webshops i WordPress, hvilket er et system, der gør det nemt for kunden at redigere og tilpasse hjemmesiden hen ad vejen.

Vi er BY MEDIA – dit webbureau i Odense

Vi tilbyder 24 timers gratis support, for at sikre at du som kunde altid får personlig og professionel rådgivning, der sparer virksomheden for de mere tidskrævende opgaver, der kan opstå.

Vores eksperter i SEO og AdWords står klar til at få din virksomhed helt frem på Google. 97% af befolkningen søger på virksomheder og produkter på Google, og det er derfor vigtigt, at din virksomhed er synlig online, så de kunder der søger på netop de produkter, din virksomhed tilbyder, kan finde dig. Vores specialister er certificeret i SEO og AdWords, og har 5 års erfaring i netop at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at opnå vækst i lokalområdet.

En stor del af markedsføringen i dag foregår online, og det er derfor vigtigt, at alle virksomheder, uanset type og branche, udarbejder en strategisk plan for online markedsføring. Uanset om din markedsføring skal foregå på Google, sociale medier eller på en helt tredje platform, kan et webbureau hjælpe dig med at opnå dette – med fuld tilfredshedsgaranti.

Hos BY MEDIA webbureau Odense er vi specialister i at rådgive mindre og mellemstore virksomheder i, hvad der er den mest optimale løsning for din virksomhed. Vi matcher din virksomheds budget og ambitioner, med en løsning der virker for DIN virksomhed – til en skarp pris. Vi udarbejder alt fra simple løsninger til mere avancerede og tekniske løsninger, hvilket altid er i rød tråd med kundens behov og ønsker.

Kontakt os til en snak om din fremtidige vækst

Hvis byMedia kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller skriv til os på info@bymedia.dk

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725