Online markedsføring

LED-bandereklamer

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
LED-bandereklame
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Øget salg med LED-bandereklamer

Er du sikker på, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner som stadion- eller hal-annoncør? Med LED-bandereklamer har du en helt unik mulighed for at få skræddersyede annoncer, der nøje tilpasses en specifik målgruppe. Denne form for annoncer har for længst vist deres værdi hos landets mange stadion-annoncører. De udmærker sig især med en alsidighed ud over det sædvanlige samt muligheden for at skabe dynamiske reklamer, der både fanger og skaber værdi for hver enkelt annoncør.

En anden fordel ved at vælge LED-bandereklamer frem for almindelige trykte bannere og annoncer er, at det er nemt og hurtigt at redigere i selv samme. Du slipper for at smide en masse penge efter tryksager, der alligevel ikke har helt samme effekt som de dynamiske bandereklamer.

Lad byMedia lave dine LED-bandereklamer

Mulighederne er mange og grænserne nærmest ikke eksisterende, når du vælger byMedia til at lave dine LED-bandereklamer. Du kan vælge alt, fra en simpel baggrund med dit firmalogo til selv samme suppleret med tekst, farver samt meget andet. Ligeledes er der muligheden for at applicere såvel videoer som spændende 3D animationer. Hvis du har idéerne, har vi de kreative hænder til at klare udførelsen, så du i sidste ende står med et brag af en iøjnefaldende LED-bandereklamer.

LED-bandereklamer hvor pris og kvalitet går hånd i hånd

Når du vælger at få lavet dine LED-bandereklamer hos byMedia, kan du vælge imellem forskellige pakker og priser. Det hele afhænger således af, hvordan den specifikke reklame skal se ud samt hvor mange features, der skal implementeres.

Læs mere

Simpel

Med denne løsning får du en helt enkel reklame, der indeholder den mest simple grafik såsom logo og/eller tekst, der bevæger sig i et bestemt retningsmønster. Når du vælger en helt simpel LED-bandereklame, der skaber opmærksomhed.

Standard

Ved at vælge en standard LED-bandereklame, får du muligheden for at sætte et lidt større kreativt aftryk. Her kan vi implementere enkle billeder, videoklip eller spændende animationer. Dette er med til at skabe en mere iøjnefaldende løsning.

Avanceret

En avanceret LED-bandereklame indeholder alt dét, en god stadionreklame skal indeholde. Her har vi muligheden for at lege med grafiske effekter i samspil med video, billeder, 3D animationer og naturligvis fængende tekstelementer.

Customized LED-bandereklame

Hvis nu den helt rigtige reklameløsning for dig ikke findes i nogen af de ovenforstående reklamepakker, og du bare gerne vil give den fuld tryk, når det kommer til LED-bandereklamer, har du også muligheden for at vælge en customized løsning. Her leger vi med alt, der er at lege med og hjælper dig med at anvende alt dette med henblik på at skabe den vildeste reklame på stadion. Prisen på en customized løsning afhænger helt og holdent af dit personlige ambitionsniveau, så hvis dette har interesse, er du altid velkommen til at ringe og høre mere.

Kontakt BY MEDIA for hjælp til LED-bandereklamer

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos byMedia arbejder med LED-bandereklamer samt andre former for annoncering på stadioner og i sportshaller? Vores grafiker står klar til at omdanne dine visioner og ønsker til lækre, kreative reklameløsninger. Vi hjælper dig med at danne de suverænt bedste rammer for sportsannoncering og sørger for, at du får mest muligt ud af dine annoncekroner!

Succes med Banner

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Banner annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau