Online markedsføring

Bandereklame

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Bandereklame
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Skab synlighed på stadion med bandereklame

Har du nogensinde overvejet, hvordan du som annoncør på et stadion, i en hal eller på en arena skaber opmærksomhed omkring din virksomhed? Har du ligeledes overvejet, om du i så fald får mest muligt ud af de annoncekroner, du smider efter et givent tiltag? Som annoncør skal du hele tiden forholde dig til konkurrerende annoncører samt finde ud af, hvordan du skiller dig ud fra mængden. For at få bedst mulig ROI, skal du således vælge en løsning, der skaber lige netop det niveau af synlighed, din virksomhed har brug for – og som den fortjener!

At skille sig ud fra mængden med en dynamisk bandereklame

Når vi taler om moderne markedsføring, er det ingenlunde et nyt og banebrydende fænomen, at der tilbydes bandereklamer på stadioner, i haller og deslige. Det er til gengæld stadig relativt nyt, at selv samme kan laves som dynamiske, levende bandereklamer. Her har du muligheden for at implementere enkle virkemidler såsom logo og tekst. Med moderne teknik er det dog også muligt at anvende videoklip, billeder og 3D animationer for et særligt kreativt udtryk.

Fordelen ved at vælge digitale bandereklamer frem for helt trykte bannere er, at de digitale af slagsen er langt nemmere at redigere og således også at opdatere, når der sker ændringer i din virksomhed. Ændringer, der vedrører selv samme bandereklame.

Betyder det, at trykte annoncer og reklamer ikke har deres berettigelse? Naturligvis ikke! Det betyder blot, at du som virksomhed har flere forskellige muligheder at vælge imellem og at de hver og en har nogle helt særegne fordele.

Læs mere

DIN leverandør af professionelle bandereklamer

BY MEDIA er et professionelt reklamebureau beliggende i hjertet af den nordjyske hovedstad, Aalborg. Vi er eksperter i markedsføring og reklameopgaver og hjælper således også gerne dig med at udvikle en flot, kreativ og ikke mindst professionel bandereklame.

Med fokus på synlighed og et unikt udtryk, sørger vi for at skabe lige netop dét, der adskiller dig fra konkurrerende annoncører. Vores grafiker står klar til at omdanne dine idéer og visioner til en spændende, dynamisk reklame, hvad enten der er tale om en LED-bandereklame eller det drejer sig om en trykt reklame.

Pris på bandereklamer

Prisen for en bandereklame afhænger først og fremmest af, hvordan den specifikke reklame skal se ud samt hvor mange features, der skal implementeres. Hos byMedia arbejder vi med forskellige pakker og løsninger, der kan matche ethvert ambitionsniveau.

Hvis ambitionsniveauet er i top, og du er klar til at give den fuld gas med grafik og design, er der naturligvis også muligheden for at lave en fuldt ud customized løsning. Her spiller vi med alle musklerne og leger med de features, der er tilgængelige. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for vores samlede kreativitet!

Lad BY MEDIA lave din næste bandereklame

Hos BY MEDIA arbejder vi passioneret med reklame og markedsføring og elsker at være med, når vores kunder får mere synlighed! Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med stadionreklamer, eller vil du gre brug af vores kompetencer på området? Så kontakt os allerede i dag! Vi står klar med frisk kaffe på kanden og den kreative pen, der omdanner dine idéer til levende reklamer.

Succes med Banner

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Banner annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau