Online markedsføring

HTML5 banner

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via Google Display. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
HTML5 banner
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

HTML5 banner

Ved hjælp af HTML5 bannere, har du muligheden for at engagere dine kunder på en helt ny måde, når de ser netop din reklame. Implementeringen af HTML5 bannere foregår ved installeringen af et bestemt pixel på din egen hjemmeside eller webshop. Derfra har du muligheden for at følge dine kunder og andre besøgende, som så vil se din annonce, når de besøger en ekstern side, der tillader denne type annoncer.

Lad byMedia lave dit HTML5 banner

Hos byMedia har vi erfaring med netop denne type annoncering og hjælper dig med alt, fra reklamestrategi og udvælgelse af relevante digitale platforme til kreativ udvikling af selv samme reklame. Vores projektleder og digitale eksperter sidder klar med rådgivning og vejledning i forhold til, hvordan din markedsføringsløsning og dit HTML5 banner med fordel kunne se ud for virkelig at skabe blikfang – og fange dine tidligere kunder. Ligeledes hjælper vi med dig med at finde ud af, hvilke features der skal implementeres og meget andet.

Pris på et HTML5 banner

Prisen for et HTML5 banner afhænger helt og holdent af, hvor avanceret selv samme skal være. Vi tilbyder helt simple bannere, hvor logo, mindre tekstelementer og deslige indgår. Er du klar på lidt mere, kan du vælge såvel standardbannere som avancerede bannere, hvor vores grafiker får frie hænder til at arbejde med eksempelvis videoklip, billeder og 3D animationer.

Foruden de faste prispakker på HTML5 bannere, er der muligheden for 100 % at customize dit produkt. Her spiller vi med alle de grafiske muskler for, i samarbejde med dig, at skabe et unikt og ikke mindst dynamisk banner, der for alvor giver din virksomhed den synlighed, den fortjener!

Læs mere

HTML5 banner – og hvad så nu?

Måden, hvorved et HTML5 banner fungerer, er ved, at der installeres et pixel på din webshop eller hjemmeside. Når dine kunder så besøger din hjemmeside, vil de få vist en annonce for din hjemmeside, når de besøger fx Tv2, Ekstra Bladet – eller et hvilket som helst andet dansk nyhedsmedie.
At have et flot HTML5 banner er altså ikke nok. Du skal også have en klar strategi for, hvor banneret skal vises – og hvordan du overhovedet får den eksponering, der er behov for. Uden en strategi står du således blot med et flot banner, der hverken bliver set eller skaber en større click-rate til din hjemmeside eller webshop.

Foruden de grafiske hænder, hjælper vi, hos byMedia dig med at konkretisere, hvor dit HTML5 banner skal vises, hvor længe en given kampagne skal løbe samt meget andet. Vi arbejder hver eneste dag med at skabe synlighed for alle vores kunder og hjælper selvfølgelig også gerne dig med at skabe den synlighed, din virksomhed fortjener. Efterfølgende indsamler vi relevante data og følger op på kampagnen med henblik på videreudvikling af din markedsføringsplan.

Skal vi hjælpe dig med dit HTML5 banner?

Kunne du tænke dig hjælp til et flot, kreativt HTML5 banner? Så kontakt byMedia og lad os fortælle dig om vores forskellige løsninger – fra strategi til færdigt produkt. Vi står klar til at omdanne dine idéer og visioner til et reelt produkt og bruger hellere end gerne hele den grafiske palet i vejen mod målet!

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau