Online markedsføring

Bannerreklame

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Bannerreklame
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Øget salg med bannerreklame

vordan skaber du synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed? Fokuserer du på bestemte markedsføringsmetoder eller kombinerer du flere forskellige discipliner på én gang?

Som så mange andre moderne marketingdiscipliner, er bannerreklamer endnu en fremragende måde, hvorpå du kan markedsføre din virksomhed via digitale medier såvel som i den virkelige verden. En bannerreklame kan implementeres på nyhedsplatforme, som stadionreklamer eller andre steder, du annoncerer. Ved hjælp af netop denne form for annoncering har du således muligheden for at skabe kreative reklamebannere. I digitale sammenhænge kan der sågar indbygges links samt andre dynamiske features, således at dine kunder kan gå direkte fra bannerreklame til hjemmeside/webshop.

Få hjælp til kreativ bannerreklame ved byMedia

Hos byMedia beskæftiger vi os med alle former for markedsføring, både online og offline. Vi arbejder med såvel komplette som enkeltstående løsninger og hjælper også gerne med at lægge en plan for din kommunikations- og marketingindsats. Hvad enten du har behov for hjælp til annoncestrategi samt implementering i dine eksisterende løsninger eller du blot skal have lavet en vild bannerreklame, står vi klar med viden, erfaring og en kreativ mus til at løse opgaven.

Ved hjælp af bannerreklamer arbejder vi med at øge tilgangen af besøgende til din webshop eller hjemmeside, skabe synlighed for din virksomhed eller noget helt tredje. Dette skaber værdi for din virksomhed på flere forskellige måder. Det være sig i form af direkte salg, omsætning og naturligvis kendskab. Det være sig dog i lige så høj grad i form af bedre SERP i Googles søgeresultater samt positionering i forhold til dine konkurrenter.

Læs mere

Pris på bannerreklame

Prisen på dit reklamebanner afhænger helt og holdent af, hvor stort og hvordan og hvorledes selve banneret skal udføres. Hos byMedia arbejder vi med forskellige faste pakker, men tilbyder samtidig også muligheden for at customize din løsning.

Bannerreklamer i særklasse – Kontakt BY MEDIA og hør mere!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos byMedia arbejder med reklamebannere og hvorledes vi skaber den synlighed, du fortjener? Som dit reklamebureau hjælper vi dig med alt, fra reklamestrategi til den kreative udførelse af selve banneret. Samtidig sørger vi for alle de tekniske, bagvedliggende faktorer, således at du får maksimal effekt og udbytte af din investering.

Uanset om du er klar til at trykke på aftrækkeren og begynde arbejdet med din nye bannerreklame, eller du er nysgerrig efter at høre mere, så kontakt BY MEDIA allerede i dag! Vi står klar med kaffe og kyndig vejledning, så du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

Succes med Banner

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Banner annoncering.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau