Vi udvikler kvalitet

E-handel

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
E-handel
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

E-handel udviklet i WooCommerce

Den danske forbruger anno 2017 er en forbruger, der tager informerede beslutninger, inden der foretages køb. Vedkommende har en klar holdning ift. kvalitet, pris og måske endda også mærker. Sidst, men bestemt ikke mindst, er den danske forbruger anno 2017 en forbruger, der foretager langt de fleste køb via digitale kanaler. Altså som e-handel. E-handel er et begreb, der anvendes bredt og dækker i virkeligheden over al den handel, der foregår via elektroniske kanaler og platforme.

Netop derfor giver det også rigtig god mening for langt de fleste danske virksomheder at tilbyde kunderne muligheden for at købe deres produkter direkte fra en digital platform. Det kunne eksempelvis være en app, en webshop eller noget helt tredje.

Den brugervenlige webshop er alfa omega for din virksomheds e-handel
Det allervigtigste når vi beskæftiger os med e-handel er dog, at tilbyde dine kunder en brugervenlig og ikke mindst sikker løsning, hvorfra de kan foretage deres køb. Hos byMedia er vi specialister i digitale, brugervenlige løsninger. Vi tilbyder digitale platforme udført i WordPress, hvor der er rigtig gode muligheder for at implementere det populære WooCommerce-plugin. Det vil sige en webshopløsning, der er særligt egnet til implementering på WordPress-hjemmesider.

Læs mere

I et tæt samarbejde med dig sørger vi for at lave en webshop-løsning, der passer til virksomhedens visuelle identitet. Såfremt du endnu ikke har en sådan, fx hvis din virksomhed er helt ny, er vores grafikere dig naturligvis behjælpelige med alt, fra logo til hjemmesidedesign og meget andet.

Tilbyd dine kunder en sikker e-handelsløsning

For at skabe en attraktiv e-handelsløsning er det vigtigt, at du samtidig lægger kræfter i at skabe en sikker løsning. Om end e-handlen for længst har gjort sit indtog, er der fortsat sider og webshops derude, hvor kunder oplever at blive snydt. Det gør naturligvis forbrugerne skeptiske, selv hvis der er tale om en fuldt ud troværdig webshop. En af måderne hvorpå du kan skabe troværdighed omkring din e-handelsløsning er ved eksempelvis at blive e-mærkecertificeret.

Derudover hjælper vi dig gerne med at anskaffe såvel indløsningsaftale som betalingsgateway. Hos byMedia bruger vi indløsningsaftaler fra Clearhaus og betalingsgateways fra ePay. Begge blandt markedets suverænt bedste og mest sikre løsninger, ligesom Clearhaus er et betalingsinstitut, der er under tilsyn af Finanstilsynet.

BY MEDIA tilbyder e-handel i særklasse

Med en e-handelsløsning fra byMedia kan du således tilbyde dine kunder en fuldt ud brugervenlig webshop, der er nem at redigere, og hvor sikkerheden er i top.
Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med en professionel online shop? I så fald står vi altid klar til et kaffemøde, en snak over telefonen eller hvad du ellers måtte have brug for. I udarbejdelsen af din nye, skræddersyede løsning stiller vi alle hænder til rådighed og stopper ikke, førend slutresultatet lever op til alle dine forventninger!

Succes med WooCommerce

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau