Grafisk Design

Webshop Design Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Webshop design Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Webshop Design i Aalborg

Vil du i gang med at sælge dine varer og ydelser online, skaber vi, hos byMedia, lige netop den webshop, der matcher dine ønsker og behov. Vi har stor erfaring med at designe webshops i store og små størrelser, til en lang række forskellige virksomheder fra forskellige brancher i hele landet.

Hos byMedia får du et webshop design, der tager udgangspunkt i dine og din virksomheds behov. Når vi laver din nye webshop, sørger vi for at skabe et unikt og personligt design, der tager udgangspunkt i de produkter, virksomheden sælger, dens image m.m. Vi sørger ligeledes for, at der skabes en synergi imellem din virksomheds visuelle identitet – dens grafiske udtryk – og den nye webshop. Det er nemlig sådan, at det visuelle udtryk i de fleste tilfælde er det, folk husker, når de tænker på dig og din virksomhed. Derved risikerer du heller ikke at skabe forvirring hos dine kunder, når de besøger din virksomhed online for første gang.

Såfremt din virksomhed endnu ikke har en visuel identitet, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Vi starter med at kigge på dit logo og finder i samarbejde med dig ud af, om dette skal gentænkes eller måske bare opdateres – logoet danner nemlig grundlaget for dit nye webshop design. Skulle din virksomhed allerede have et logo og en designmanual, kan du blot sende os dette og så tager vi naturligvis udgangspunkt deri, når vi påbegynder arbejdet med at udvikle webshop design.

Læs mere

Markedets bedste systemer og løsninger

Vi leverer webshops i WooCommerce, der er et e-commerce system udviklet af nogen af folkene bag WordPress. WooCommerce er derfor fuldt ud kompatibelt med WordPress. Derfor vil du, så snart din nye webshop er klar og integreret, let kunne indtaste de produkter mv. du ønsker at vise dine kunder online. Ligeledes sørger vi for at lave din nye webshop med responsive design. Det betyder, at webshoppen fra dag et er kompatibel fra alle tænkelige apparater lige fra PC til tablet og smartphone. Dermed kan dine kunder handle hos dig, hvad enten de sidder i bussen, på kontoret eller hjemme i sofaen med deres tablet i hånden.

Endvidere anvender vi hos byMedia betalingssystem fra ePay samt indløsningsaftaler fra Clearhaus, når vi laver din nye webshop. Vi tilbyder kun vores kunder de bedste og mest sikre løsninger og de krav mener vi, ePay og Clearhaus lever op til. På den måde behøver hverken I eller jeres kunder være nervøse for eksempelvis sikkerhedshuller, når der handles på webshoppen.

Har du lyst til at sælge dine produkter og ydelser fra en personlig og professionel webshop? Så tøv ikke med at kontakte byMedia for en uforpligtende snak om dit nye webshop design.

Succes med Grafisk Design

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau