Hvad går det ud på

Konceptudvikling

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Konceptudvikling
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Konceptudvikling i Wordpres

Har du lige startet ny virksomhed og er du ikke helt med på, hvordan du griber virksomhedens kommunikation og markedsføring an? Eller står du foran store strukturelle ændringer i virksomheden, hvor der er behov for friske og ikke mindst kreative øjne? Det kan naturligvis også bare være, du er kommet til et punkt, hvor der er behov for at blive opstillet nogle rammer, således at både du og dine ansatte ved, hvordan jeres ageren overfor eksterne stakeholders skal foregå.

Konceptudvikling og digitale medier

Hos byMedia er vi eksperter i image og branding og hjælper således også gerne dig og din virksomhed med at udvikle et holdbart koncept. Når vi arbejder med konceptudvikling, gør vi det med udgangspunkt i hver enkelt virksomhed, kunder, konkurrenter samt meget andet. Som din sparringspartner inden for såvel kommunikation som markedsføring har vi fingeren på pulsen og et solidt indblik i, hvad der rører sig.

Det tætte samarbejde, vi har med alle vores kunder, har givet os en helt klar idé om, hvad der virker – og hvad du helst skal holde dig fra. Vores erfaring indbefatter således alt, fra offline kommunikation til komplette digitale konceptløsninger. Du kan regne med os igennem hele fasen, fra start til slut. Vi står klar, hvad enten der er tale om idégenerering, planlægning eller opfølgning på en given kampagne. Det vigtigste er dog, at samarbejdet foregår med din virksomhed i hovedrollen.

Læs mere

Konceptudvikling og forretningsudvikling

Med afsæt i egne erfaringer tilbyder vi kreativ sparring såvel som råd og vejledning, når det kommer til forretnings- og konceptudvikling. Du har naturligvis ekspertviden om lige netop dit produkt, din branche og måske endda kunder og konkurrenter. Dette gengælder vi med vores brede viden, når det kommer til PR, kommunikation og markedsføring. Med afsæt i de digitale løsninger og kendskab til det danske medielandskab arbejder vi sammen om at fastlægge et unikt koncept, der lader såvel virksomhed som produkter fremstå på bedste vis.

Skal BY MEDIA konceptudvikle for dig?

Tror du, byMedia kunne være de rette til at hjælpe med udviklingen af unikke og ikke mindst kreative koncepter? Koncepter der placerer dig i rampelyset, foran dine konkurrenter. Vi står altid klar til et kaffemøde eller en telefonsamtale, hvor vi sammen kan klarlægge din virksomheds konkrete behov. Ligeledes tilbyder vi gerne at præsentere for dig, hvordan vi forestiller os et koncept kunne se ud samt hvordan vi har hjulpet mange af vores andre kunder.

Kontakt derfor BY MEDIA allerede i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig!

Succes med konceptudvikling

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau