Vi udvikler kvalitet

WordPress København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Wordpress København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kvalitetsløsninger i WordPress

Open Source WordPress er verdens mest anvendte – og i øvrigt det mest anerkendte – Open Source CMS-system. At det er et Open Source CMS-system betyder i bund og grund, at det er tilgængeligt for alle, uanset hvor de kommer fra og hvad de laver. Det betyder ligeledes, at alle kan arbejde med WordPress, uden det kommer til at koste så meget som en bøjet femøre. Eneste krav er, at man har en grundlæggende forståelse for, hvad WordPress er, hvordan det fungerer og hvordan man i øvrigt udvikler en lækker hjemmeside.

Det lyder måske ikke som de helt store forudsætninger og der er da også rigtig mange – private såvel som virksomheder og organisationer – der dagligt prøver kræfter med at oprette deres helt egen WordPress hjemmeside. Hos byMedia har vi dog erfaret, at de mest enkle hjemmesider sjældent imødekommer Googles krav til responsivt design, SEO optimering mv., som det nu engang forudsætter, hvis man vil være en aktiv medspiller i det kæmpestore univers, der er Googles søgemaskine.

Har du dog alligevel mod på selv at kaste dig ud i at oprette din helt egen WordPress hjemmeside i København? Så skal vi naturligvis ikke stoppe dig, men lad os nu alligevel lige bruge fem minutter på at fortælle dig, hvad vi egentlig kan gøre for din københavnske virksomhed.

Læs mere

Hjemmeside i WordPress København

Hos byMedia har vi adskillige års erfaring med programmering og udvikling af hjemmesider i WordPress for vores kunder i København og omegn. Vi brænder for det, vi laver og forstår også udmærket godt, hvis du synes, det er et spændende univers at bevæge sig rundt i. Vores råd er dog samtidig, at hvis du er i tvivl om digitale markedsføringsbegreber som AdWords og SEO, så kan det være en rigtig god idé at alliere sig med et webbureau, der ved, hvad de taler om.

Når vi hjælper dig med at udvikle din nye WordPress hjemmeside, er vi med dig hele vejen, lige fra den indledende proces med tilrettelæggelse af det ønskede design til eksekvering og det endelige slutresultat. Vi tager altid udgangspunkt i din virksomheds grafiske udtryk, når vi udvikler en hjemmeside i WordPress til dig i København og omegn. Såfremt du ikke allerede har en veludviklet visuel identitet, eller den nuværende trænger til en opdatering, bistår vi dig selvfølgelig også gerne i denne del af processen. Herfra sørger vi for at implementere elementer som dit firmalogo som en fast del af hjemmesidens design med henblik på at skabe en rød tråd igennem hele din visuelle identitet.

Unikke og kreative løsninger

Ved at arbejde indgående med din virksomheds visuelle identitet – det grafiske udtryk – er det også muligt for os at skabe en hjemmeside i WordPress for din virksomhed i København og omegn, der slår dine konkurrenter om kuld og som får dine kunder til at huske dig. Vi har ingen standardløsninger og arbejder således altid ud fra vores kunders ønsker og behov i forhold til at udvikle markedets mest unikke og kreative WordPress hjemmesider.

Derudover arbejder vi som en fast del af vores hjemmesideløsninger med en lang række plugins, der er kompatible med WordPress. Blandt de mest populære plugins, kan nævnes webshops udviklet i det populære WooCommerce samt Facebook Live Chat, der anvendes som en del af både hjemmesider og webshops udviklet af byMedia.

Brugervenligt og let at opdatere i WordPress

Grunden til, at vi hos byMedia foretrækker at anvende WordPress til din nye hjemmeside i København og omegn er den upåklagelige brugervenlighed, dette CMS-system har. Vi har rigtig gode erfaringer med, at vores kunder, efter slutresultatet foreligger, kan gå ind og ajourføre deres nye hjemmeside. Det kan være, hvis der skal redigeres i hjemmesideteksterne, hvis der skal indsættes nye billeder eller oprettes ekstra undersider.

byMedia varetager naturligvis også gerne ajourføring af din nye hjemmeside for dig, ligesom vi altid står klar med support, hvis der skulle opstå spørgsmål. Sidst, men ikke mindst tilbyder vi hjemmesideforsikring af din WordPress hjemmeside, således du er sikret, hvis siden bliver hacket, hvis den crasher eller noget helt tredje.

Hjælp til WordPress København

Udover vores erfaring med at udvikle hjemmesider i WordPress i København og omegn, har vi også stor erfaring med at bistå virksomheder med rådgivning og hjælp til at forstå WordPress. Det kan være, du trods alt virkelig bare har lyst til at prøve kræfter af med at oprette din egen hjemmeside i WordPress, men det kan også være, hvis du har brug for hjælp til at optimere din nuværende hjemmeside. I alle tilfælde sørger vi for at skræddersy en løsning, der passer til lige netop dine behov, hvad enten du har brug for en ny hjemmeside, optimering af en eksisterende eller blot hjælp til at forstå WordPress.

Professionelt webbureau i Aalborg

Hos byMedia lever vi af glade kunder og sørger altid for at levere et slutresultat, som både du og vi kan være stolte af. Vi har base i Aalborg, men har kunder i hele landet, lige fra Skagen til København og kan med garanti også tilbyde dig hjælp til WordPress i København og omegn. Med byMedia som din faste sparringspartner i forbindelse med WordPress hjemmesider, er du altså garanteret resultater i verdensklasse til markedets mest attraktive priser!

Har du brug for hjælp til WordPress i København og omegn? Så kontakt os allerede i dag på 70 227 725 eller info@bymedia.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Succes med WordPress

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau