Vi udvikler kvalitet

WordPress Aarhus

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Wordpress Aarhus
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kvalitetsløsninger i WordPress

Vidste du, at de bedste og mest populære hjemmesider i dag laves i verdens mest anvendte og ikke mindst anerkendte CMS-system (Content Management System), WordPress? Det er netop også derfor, vi hos byMedia har valgt at opbygge alle vores hjemmesider i WordPress, når vi leverer hjemmesider til vores kunder i Århus og omegn. Vi har samarbejdet med en lang række forskellige kunder, lige fra tømreren og frisøren til advokaten og fodplejeren og kan således også levere en hjemmeside, der imødegår netop dine ønsker og idéer.

WordPress er det, man kalder et Open Source CMS-system, hvilket betyder, at det er fuldstændig gratis at anvende. Du kan med lethed hente software fra WordPress’ egen hjemmeside – det er gratis og kræver ej heller et abonnement for at kunne anvendes. Du kan derfor også med lethed oprette en hjemmeside i WordPress til din virksomhed i Aarhus og omegn. En af de største fordele ved WordPress er nemlig ligep præcis, at alle – virksomheder såvel som privatpersoner – kan oprette både enkle og mere komplekse hjemmesider.

Det er altså muligt for dig at oprette din helt egen hjemmeside, hvor du ikke investerer andet end tid i at sidde og lege med systemet, herunder layout, tekst mv. Spørgsmålet er så bare, om du selv har overskud til at bruge tid på at lave hjemmesider i en hverdag, hvor opgaverne sikkert allerede fylder mere end rigeligt? Især når det er lige så nemt bare at kontakte et erfarent webbureau, der er vant til at arbejde i WordPress og som helt sikkert også kan skabe spændende løsninger for dig og din virksomhed.

Læs mere

Hjemmeside i WordPress Aarhus

Hos byMedia har vi naturligvis fuld forståelse for, hvis du har lyst til at sidde og lege med at oprette din egen hjemmeside i WordPress – det gør vi selv hver eneste dag for rigtig mange af vores kunder i Aarhus og omegn og vi synes faktisk, det er lidt fedt! Vi håber dog alligevel, du har lyst til at høre mere om, hvorfor du med fordel kan kontakte os, når du skal have udviklet din helt nye hjemmeside i WordPress i Aarhus og omegn.

Vi har først og fremmest adskillige års erfaring med at levere hjemmesider udviklet i WordPress til virksomheder i Aarhus og omegn. Når vi udvikler hjemmesider for vores kunder, sørger vi altid for at lære hver enkelt kunde grundigt at kende med henblik på at skabe de allerbedste løsninger. Vi har ligeledes allieret os med markedets bedste folk indenfor hjemmesideopbygning og markedsføring og sørger derfor, som det mest naturlige i verden, at kombinere en lækker hjemmeside med gennemafprøvet markedsføring, der får dig vist øverst i søgeresultaterne.

Qua vores erfaring og knowhow har vi bekendtgjort os selv med de mange muligheder, der er i WordPress og bruger denne viden til at skabe lækre, brugervenlige løsninger for dig og din virksomhed i Aarhus og omegn. Alle hjemmesider leveret af byMedia udvikles i responsivt design, hvilket betyder, at dine kunder med lethed kan tilgå din nye hjemmeside fra computer, telefon eller tablet. Dette sikrer dog ikke blot brugervenligheden – en hjemmeside i responsivt (eller mobilvenligt) design er samtidig din garanti for en bedre placering i den jungle, der er Googles søgemaskine.

Unikke og kreative løsninger

Når du bestiller en WordPress hjemmeside fra byMedia, kan du altid være helt sikker på, at slutresultatet bliver en 100 % kreativ og personlig hjemmeside. Vores udgangspunkt for designet er din virksomheds grafiske udtryk – er dette endnu ikke fastlagt, hjælper vi naturligvis også gerne med det. Derfra sørger vi for at skabe et unikt design, hvor spændende plugins som Facebook Live Chat, WooCommerce webshops og meget andet tænkes ind allerede fra starten. For os er kundetilfredshed ikke blot en mulighed – det er et ufravigeligt krav og vi stopper således aldrig arbejdet med din WordPress hjemmeside, førend du selv er fuldt ud tilfreds.

Brugervenligt og let at opdatere

En af grundene til, at vi hos byMedia udelukkende anvender WordPress til udvikling af hjemmeside er, at dette CMS-system er ganske let at tilgå, uanset om du er vant til at beskæftige dig med WordPress eller du er helt ny i denne verden. Vi sørger derfor også fra starten for at sætte dig godt og grundigt ind i, hvordan du fremover selv kan ajourføre din hjemmeside. Såfremt du foretrækker, at vi varetager vedligeholdelsen af hjemmesiden, gør vi naturligvis også gerne det. Som en ekstra service, kan du for et fast månedligt beløb tilkøbe hjemmesideforsikring. Så er du altid dækket ind, hvis siden eksempelvis bliver hacket eller crasher.

Hjælp til WordPress Aarhus

Hvis du blot har brug for hjælp til WordPress i Aarhus og omegn, er dette selvfølgelig også en mulighed. Vi yder således rådgivning i forhold til implementering og anvendelse af WordPress hjemmesider. Vi yder naturligvis også hjælp til WordPress i Aarhus og omegn, hvis du har brug for en optimering af din nuværende hjemmeside. Med hjælp til WordPress i Aarhus og omegn, sørger vi for at klæde dig ordentligt på i forhold til din eksisterende eller nye WordPress hjemmeside.

Professionelt webbureau i Aarhus

Hos byMedia lever vi af glade kunder og sørger altid for at levere et slutresultat, som både du og vi kan være stolte af. Vi har base i Aalborg, men har kunder i hele landet, lige fra Skagen til Aarhus og København og kan med garanti også tilbyde dig hjælp til WordPress i Aarhus og omegn. Med byMedia som din faste sparringspartner i forbindelse med WordPress hjemmesider, er du altså garanteret resultater i verdensklasse til markedets mest attraktive priser!

Har du brug for hjælp til WordPress i Aarhus og omegn? Så kontakt os allerede i dag på 70 227 725 eller info@bymedia.dk for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Succes med WordPress

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau