Få hjælp til at øge

Dit mersalg i WooCommerce

Kontakt os allerede i dag.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Få mere ud af budgettet med BY WEB™

Øg din omsætning markant

Det er altid en god idé at kigge på, hvordan man kan øge sit mersalg. Mersalg kan være med til øge din omsætning markant. Vi har et bud på, hvordan du gør.

Hvis din webshop er udviklet i WooCommerce, kan vi hjælpe dig med at implementere en ny funktion, således du nemt kan tilføje relaterede produkter, som nemt og hurtigt kan blive tilføjet til kurven sammen med hovedproduktet.

Du kan se et eksempel på hvordan det fungerer her:

Tryk her

Under overskriften “En god idé at købe med” er der en liste med relaterede produkter, der passer sammen med hovedproduktet. Kunden sætter blot flueben ved de produkter, som skal tilføjes til kurven sammen med hovedproduktet.

Hovedproduktet kunne også være en lommelygte, hvor det ville være en god idé at tilføje batterier til listen med relaterede produkter, som du gerne vil have, at kunden tilkøber.

Således behøver kunden ikke at lede videre efter produkter, der passer, men blot tilføje alle produkter til kurven med ét klik.

Prisen for denne funktion er 2.900 DKK + moms.

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil i gang med at øge dit mersalg.

Få succes med Webshop

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed via en online Webshop.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau