Få den rigtige løsning

Betalingsgateway fra epay

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Betalingsgateway epay
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Betalingsgateway fra ePay til WooCommerce

epay er en af Skandinaviens største – og ældste – virksomheder indenfor online betalingssystemer. De leverer systemer til både store og små kunder og tilbyder ligeledes en af markedets mest sikre betalingsgateways. I dag er virksomheden en del af den nye nordiske betalingskoncern Bambora, der udover ePay også består af virksomheder som Euroline, MPS, DK Online m.fl.

Hos byMedia er vi ePay Reseller. Det betyder, at når vi skal udvikle jeres webshop, sørger vi for at integrere et sikkert betalingssystem fra ePay. I dagens Danmark findes der fortsat forbrugere, der – på baggrund af andre forbrugeres skrækhistorier – ikke tør handle og betale for deres varer online. De frygter ganske enkelt, at deres betalingsoplysninger misbruges af enten virksomheden bag webshoppen eller en tredje part, der har fået adgang til oplysningerne via såkaldte ”sikkerhedshuller”.

Ved at vælge en sikker betalingsgateway fra epay, tilbyder I samtidig jeres kunder et sikkert og anerkendt betalingssystem. Her skal de ikke være bekymrede for at få misbrugt deres betalingsoplysninger på siden og de kan derfor nøjes med at glæde sig til at modtage deres produkter eller ydelser.

Læs mere

På trods af den elektroniske udvikling, er der fortsat en del virksomheder, der kun tilbyder deres kunder betaling med Visa Dankort. I disse tilfælde risikerer man at udelukke en lang række kunder, der af den ene eller anden grund ikke har et Visa Dankort. Med et betalingssystem fra ePay slipper I for den slags bekymringer. Når vi laver jeres webshop med en ePay betalingsgateway, har jeres online kunder muligheden for at anvende kortbetaling med Visa Dankort, Master Card og Maestro Card.

epay Betalingsgateway

Når I vælger et betalingssystem fra ePay til jeres nye webshop, får I endvidere:

  • Transparens og gennemskuelighed

Med en betalingsløsning fra ePay får I de nogen af markedets laveste priser og der er ingen skjulte gebyrer. Hos BY MEDIA har vi altså valgt at tilbyde jer en betalingsløsning til jeres nye webshop, der er gennemskuelig og 100 % transparent.

Få Support

Et andet, mindst lige så vigtigt punkt i forhold til betalingsløsninger fra ePay er, at de tilbyder markedets bedste support, både over telefon og mail. I kan få support, når I har behov for det, af dygtige fagfolk der forstår at oversætte en masse teknisk snak til noget, I rent faktisk forstår. Skulle I have behov for det, står byMedia naturligvis også klar til at hjælpe jer.

Hos BY MEDIA sætter vi altid en ære i at tilbyde vores kunder markedets allerbedste løsninger, hvad enten der er tale om hjemmesider, webshops eller fremragende SEO løsninger. Derfor har vi også valgt et betalingssystem, vi kan stå inde for, lige fra sikkerhedsforanstaltningerne til support og brugervenlighed.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder! Sammen finder vi den mest optimale løsning for jeres virksomhed.

Succes med epay

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau