Grafisk Design

Logo Design Aarhus

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Logo Design Aarhus
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Logo Design i Aarhus

Dit logo siger rigtig meget om dig og din virksomhed. Den fortæller noget om, hvilke kunder du har, hvad du sælger og mange andre ting. Derfor er det også så vigtigt, at logodesignet sidder lige i skabet, uanset om du står med en ny eller etableret virksomhed. Kort sagt, så er logodesignet en stor del af din virksomheds visuelle identitet, så det er vigtigt at have et godt resultat fra starten af.

Står du med en nyligt opstartet virksomhed i Aarhus og ved ikke helt, hvordan du skal gribe dit logo an? Eller står du derimod i spidsen for en veletableret virksomhed, der blot har brug for en opdatering af det nuværende logo?

BY MEDIA har sine rødder i den nordjyske hovedstad, Aalborg, men har stor erfaring med en lang række virksomheder i Aarhus. Vi hjælper dig og din virksomhed med at designe et logo, der repræsenterer virksomheden på allerbedste vis. Et logo, der samtidig kan danne grundlaget for en stærk visuel identitet. Derudover tilbyder vi hjælp til logo payoff, der i bund og grund er et slogan, der tilknyttes logoet.

Læs mere

Din virksomheds logo payoff fungerer som en helt naturlig del af virksomhedens visuelle identitet og er bevist at kunne skabe lige så stor tiltrækning til dit brand som resten af det grafiske udtryk. Vi har stor erfaring med corporate logo design og vores dygtige team af logodesignere står klar til at hjælpe dig med at føre dine idéer ud i livet.

Gør dig bemærket med et lækkert logo design

Et stærkt grafisk udtryk har en markant større effekt end andre former for kommunikation og virksomhedens logo er tit og ofte det, den huskes for. Bare se på et internationalt brand som McDonald’s. Herhjemme kaldes burgergiganten populært også for ”Den gyldne måge” med reference til det store gyldne ”M”, der udgør deres logo. Derudover er der brands som Apple, Facebook og danske LEGO for den sags skyld – alle tre virksomheder, der har formået at skabe stærke visuelle udtryk, der får forbrugerne til at huske dem.

Betyder det så, at et unikt logodesign kun er for virksomheder med internationale ambitioner? Nej, det gør det naturligvis ikke. Din virksomhed i Aarhus vil også kunne høste frugterne af et veldesignet logo. Virksomhedens grafiske udtryk – især logo og logo payoff – er det, der adskiller dig fra dine konkurrenter i Aarhus og resten af Danmark.

Når dine kunder står og skal vælge imellem din virksomheds produkter og ydelser og en virksomhed, der udbyder det samme, vil de med al sandsynlighed vælge den virksomhed, de kan huske. Den virksomhed, der har formået at gøre sig bemærket.

Når du vælger BY MEDIA til at lave logodesign for din virksomhed i Aarhus, får du tre udkast og mulighed for at komme med rettelser. De tre udkast udarbejdes naturligvis med udgangspunkt i din virksomhed og de idéer og ønsker, du måtte have. Hvis det er dit ønske, kan vores grafiker naturligvis også komme med et bud på en ideel løsning. Vi leverer billige løsninger indenfor custommade logo design, men går aldrig på kompromis med kvalitet.

Derfor er alle logoer fra BY MEDIA også lavet i filformatet Vector i Indesign. Dette gør det muligt for dig at strække billedet, uden der sker noget med det egentlige motiv. På den måde kan du anvende et logo fra byMedia i adskillige sammenhænge og på forskellige online platforme som hjemmeside, webshop og sociale medier såvel som i trykte medier på visitkort, i annoncer m.m.

Kontakt BY MEDIA allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres nye logodesign, uanset om din virksomhed befinder sig i Aarhus, København, Aalborg eller andre steder i landet!

Succes med Logo Design

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau