Vi udvikler kvalitet

Indløsningsaftale Bambora

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Indløsningsaftale bambora
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Indløsningsaftale med bambora

Når I kontakter BY MEDIA med henblik på at få lavet en unik webshop til jeres virksomhed, er der nogle bagvedliggende faktorer, der skal være på plads for at skabe en sikker og professionel løsning. Det er til gavn for både jer og jeres kunder. Det inkluderer blandt andet valg af en professionel indløsningsaftale samt et sikkert betalingssystem. Hos BY MEDIA anvender vi indløsningsaftaler fra bambora og betalingsgateways fra ePay – de er jeres garanti for sikre løsninger.

bambora blev grundlagt i 2011 og er et betalingsinstitut under tilsyn af Finanstilsynet. De leverer sikre betalingsløsninger til virksomheder i hele Europa. Igennem anvendelse af den nyeste teknologi og innovation, tilbyder bambora betalingsløsninger, der både gør det nemmere og mere sikkert at handle på nettet.

Hos BY MEDIA anvender vi betalingsløsningerne fra bambora, når vi laver jeres virksomheds nye webshop og sørger for ansøgning om og oprettelse af betalingssystemerne på jeres side. Vi anvender betalingsløsninger fra bambora, da de tilbyder nogle af markedets bedste og mest sikre løsninger. For BY MEDIA er det nemlig alfa omega, at I såvel som jeres kunder til enhver tid føler jer sikre på den webshopløsning, I får hos os.

Læs mere

En sikker indløsningsaftale med BY MEDIA og bambora

En indløsningsaftale er den aftale, der skal udarbejdes og underskrives i forbindelse med integrering af et betalingssystem på enhver webshop. Det er jeres kunders sikkerhed for, at de handler sikkert hos jer, ligesom det er garanti for, at betalinger m.m. håndteres professionelt. Kort sagt, så er en indløsningsaftale fra bambora jeres garanti for, at jeres penge håndteres af et velrenommeret pengeinstitut og jeres kunders garanti for sikker online handel.

Med en indløsningsaftale fra bambora, kan I blandt andet:

  • Tage imod betalinger med Visa, MasterCard og Maestro, der pt. er verdens mest udbredte betalingskort
  • Hurtigt oprette en konto, der står klar indenfor 1-3 hverdage
  • Oprette abonnementsbetalinger, således I kan opkræve betalinger fra jeres kunder på abonnementsbasis
  • Lave fleksible afregningsperioder på daglig, ugentlig og månedlig basis
  • Acceptere alle valutaer og på den måde nå endnu flere kunder. Ligeledes kan
  • I afregne i en lang række valutaer som DKK, EUR, GBP og USD.

Når I søger om en indløsningsaftale ved bambora, behandles jeres ansøgning på kun et par dage, og I er derfor hurtigt videre i processen mod at få skabt en unik, sikker og brugervenlig webshop. BY MEDIA hjælper jer i ansøgningsprocessen. Vi hjælper jer ligeledes med at få skabt en synergi imellem indløsningsaftalen, jeres betalingssystem og naturligvis jeres helt nye webshop.

Med et professionelt reklamebureau i ryggen, er I helt sikre på kvaliteten af det visuelle og det funktionelle omkring jeres webshop. På den måde skal I blot koncentrere jer om at gøre jeres kunder glade.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder! Sammen finder vi den mest optimale løsning for jeres virksomhed

Succes med en Indløsningsaftale

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau