Få succes med

Digital konceptudvikling

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Digital konceptudvikling
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Digital konceptudvikling i WordPress

Digital konceptudvikling vedrører i sagens natur digitale koncepter – altså online koncepter – og det er ikke uden grund, at netop denne type arbejde er blevet lidt af et buzz-word hos langt de fleste marketingfolk i det ganske land. Langt størstedelen af alle handler hos private såvel som virksomheder foregår i en eller anden udstrækning via digitale kanaler. Det være sig alt, fra informationssøgning til det endegyldige køb.

Når vi hos byMedia beskæftiger os med digital konceptudvikling, gør vi det på den måde, at vi udvikler hele koncepter. Der tages nøje udgangspunkt i din virksomhed, hvorfra vi finder ud af, hvilke digitale løsninger der giver bedst mening at implementere i kommunikations- og marketingplanen.

Digital konceptudvikling – en kreativ proces

BY MEDIA er et digitalt bureau bestående af et team af kreative hoveder. Vi er webudviklere, grafikere og kommunikatører og arbejder tæt sammen med hver enkelt kunde omkring den rette løsning.

Læs mere

Når vi arbejder med konceptudvikling starter vi altid med en grundig analyse af din virksomhed, emne eller problemstilling samt overvejer hvilke parametre, der bør overvejes i forhold til virksomhedens position overfor interne såvel som eksterne stakeholders. Derfra leger vi med idégenerering, konkretisering af koncept, prototyping og naturligvis en grundig beskrivelse af det nye digitale koncept.

Mere synlighed med professionel digital konceptudvikling

En af grundene til, at vi hos byMedia beskæftiger os med digital konceptudvikling er, at vores erfaringer siger os, at denne tilgang skaber størst ROI for den enkelte kunde. Såvel kommunikation og PR som markedsføring skal skabe (positiv) omtale, synlighed og tilstedeværelse, så det er alfa og omega, at der bliver lavet solide løsninger.

I den jungle, der udgør markedsføring anno 2017 er det ikke længere kun kunderne, der stiller krav. Det er Facebook, det er Instagram, det er Google og alle de andre digitale platforme, moderne virksomheder anvender. Derfor skal et godt digitalt koncept også tage hensyn til de mange forskellige algoritmer, således at kunderne lægger mærke til dig, uanset hvor de færdes. Hos byMedia arbejder vi med alt, fra WordPress-hjemmesider og WooCommerce-webshops til SEO, SoMe og AdWords. Alle sammen begreber, der tjener et enkelt formål; At give dig synlighed på det digitale verdenskort!

Hjælp til digital konceptudvikling?

Er du så spændt på at høre om vores arbejde med digital konceptudvikling og hvordan vi kan hjælpe dig, som vi er på at fortælle dig om det? Kontakt i så fald byMedia allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan din virksomhed skaber et unikt koncept og brand, der adskiller sig fra konkurrenternes!

Succes med hjemmeside

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau