Vi udfører kvalitet

Digital Bureau København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Digital Bureau København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Digital Bureau i København

Bliver din virksomhed vist i søgeresultater og lever din hjemmeside op til Googles strenge krav til responsivt design og lækre tekster? Ser dine venner rent faktisk, hvad din virksomhed slår op på Facebook og er indholdet rent faktisk relevant?

Kreativt digitalt bureau i København

byMedia er et digitalt bureau med stor erfaring med alle aspekter inden for moderne markedsføring. Vi har specialiseret os i at skabe kreative løsninger, der skaber synlighed for alle vores kunder i København og omegn.

Digitale løsninger i verdensklasse

SEO, SEM, AdWords og SoMe. Når vi beskæftiger os med digital markedsføring er der mange forskellige værktøjer og begreber, du skal være opmærksom på. Grunden til dette er, at de forskellige medier og platforme som Facebook, Instagram og Google har forskellige krav til brugeren, hvorfor de også stiller større krav til dig og din virksomhed.

Alt dette og meget mere har vi, hos byMedia specialiseret os i og vi hjælper derfor også gerne med at smække dig op på det digitale verdenskort!

Læs mere

Digitalt bureau i København med lokalt kendskab

Som digitalt bureau i København har vi beskæftiget os med en lang række forskellige kunder i det københavnske. Vores erfaring tæller alt, fra advokaten til håndværkeren og frisøren på hjørnet. Vi skaber brugervenlige løsninger, der tager hensyn til jeres ønsker og målgruppens adfærd på online medier.

Et digitalt bureau i København med skræddersyede løsninger

Hos byMedia arbejder vi af princip ikke med faste pakkeløsninger. Grunden til dette er, at alle virksomheder er forskellige, med forskellige kunder og endnu mere forskellige behov i forhold til markedsføring. Nogen har brug for store, komplekse pakkeløsninger, hvor der tages hensyn til alle tænkelige aspekter. Andre har blot behov for hjælp til sociale medier, søgemaskineoptimering mv.

BY MEDIA. – dit digitale bureau i København

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan bistå dig som digitalt bureau i København? I så fald er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om de forskellige muligheder, priser osv. Ligeledes tager vi gerne et møde med dig, hvor vi sammen kigger på ideelle løsninger for lige netop din virksomhed.

Succes med WordPress

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau