Online markedsføring

Søgeordsanalyse Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Søgeordsanalyse Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Søgeordsanalyse i Aalborg

En søgeordsanalyse tjener det formål at give os og dig et indblik i, hvad dine kunder og potentielle kundeemner egentlig søger på, når de eksempelvis bruger Googles søgemaskine. En søgeordsanalyse danner således grundlaget for det, der senere i processen udgør din SEO kampagne eller din Google AdWords kampagne for den sags skyld.

Uanset om du bruger det ene eller det andet – eller begge dele, tjener de formålet om at skubbe dig helt frem i det digitale rampelys. Forskellen er dog, at hvor SEO beskæftiger sig med de organisk genererede søgeresultater i en Google søgning, så beskæftiger Google AdWords sig med de annoncer, du ser allerøverst i selv samme søgeresultat – imellem søgefeltet og de organiske søgeresultater.

Søgeord til SEO og Google AdWords

Når vi arbejder med søgeordsanalyser, hvad enten det er i forbindelse med søgemaskineoptimering eller det er i forbindelse med Google AdWords, beskæftiger vi os ligeledes med en udførlig proces.

Læs mere

Denne proces er populært opdelt i tre faser, hvoraf:

Fase 1 beskæftiger sig med at finde relevante søgeord. Dette foregår igennem en lang række forskellige værktøjer, udviklet til netop dette formål. I denne del af processen, sørger vi for at finde konkrete ord og relaterede søgninger, der med fordel kan inkluderes i de næste faser af søgeordsanalysen.

Fase 2 – det er denne del af processen, hvor vi sørger for at indhente data og informationer om de udvalgte søgeord. Ved at gøre sådan, får vi et langt mere struktureret overblik over, hvilket søgeord der kan være særlige fordele i at inkludere i den videre proces. Ligeledes vil vi her få et overblik over de mindre bevendte søgeord.

Fase 3 består primært af en kategorisering samt en prioritering af de udvalgte søgeord. Det er netop her, vi har muligheden for at anvende de data og informationer, der blev udledt i den foregående fase.
Hos byMedia føler vi os helt sikre på, at en struktureret, men dog samtidig kreativ tilgang til det at lave markedsføring skaber suveræne resultater for vores kunder.

En veludført søgeordsanalyse danner således et stærkt fundament for det arbejde, vi laver, når vi, i samarbejde med vores dygtige SEO- og AdWords eksperter, begynder at arbejde med de efterfølgende dele af en given kampagne.

I forbindelse med SEO tekstforfatning, anvender vi ligeledes de ord, der er udledt i søgeordsanalysen. Denne del af søgemaskineoptimeringen vedrører det, der også kaldes On-page SEO – det, der foregår indenfor selve domænet og som du selv har den fulde kontrol over. Her er du naturligvis altid velkommen til at levere egne tekster, men føler du dig ikke helt sikker på hverken SEO eller SEO tekstforfatning, er vores klare anbefaling, at du ligeledes lader os stå for denne del. Det tekstmateriale, vi anvender i forbindelse med SEO optimering bliver nemlig en del af sidetitel, metatekster, hjemmesidetekster og meget mere, der får indflydelse på, om Google i første omgang synes, din side er interessant.

Professionelle værktøjer

Når vi hos byMedia beskæftiger os med søgeordsanalyser, anvender vi altid de bedste og mest avancerede værktøjer til formålet. Det indbefatter blandt andre Google Keyword Planner. Google Keyword Planner er et værktøj, der egentlig er en del af Google AdWords. Det er således et krav at have en aktiv AdWords kampagne for at kunne benytte netop dette værktøj. Derudover anvender vi mere gængse værktøjer og kigger således på relaterede søgninger, der kan have relevans for din specifikke SEO- eller AdWords kampagne.

Der findes altså en lang række værktøjer, når der skal udarbejdes søgeordsanalyse og med adskillige års erfaring indenfor feltet, er vi hos byMedia velbevandrede i den jungle, der er søgeordsanalyse – og søgemaskineoptimering.

SEO bureau i Aalborg

Netop derfor kan du også trygt overlade din næste søgeordsanalyse til os, her på byMedia – uanset om din interesse ligger i SEO eller Google AdWords. Fra vores kontor i hjertet af Aalborg, har vi hjulpet mange forskellige virksomheder, fra Skagen til Odense og København. Vores erfaringer er høstet i tæt samarbejde med alle, lige fra den lokale tømrer til landsdækkende webshops.

Udover selvstændige SEO- og AdWords kampagner, foreslår vi altid, at der allerede ved udviklingen af en ny hjemmeside eller webshop overvejes SEO optimering og Google AdWords. På den måde er du sikker på, at din hjemmeside allerede fra dag et lever op til de mange krav, der er i Googles algoritmer, i forhold til at blive vist øverst i ethvert søgeresultat, der kan relateres til din virksomhed og dine produkter/ydelser.

Kontakt byMedia allerede i dag og høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi tager gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi igennem grundige søgeordsanalyser sørger for at placere dig allerforrest, dér hvor dine kunder ser dig!

Ring til os på 77 227 725 eller send os en mail på info@bymedia.dk

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau