Online markedsføring

SEO Optimering Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO Optimering Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO Optimering i Aalborg

Når Google kigger på en hjemmeside og analyserer dennes relevans i forhold til de forskellige søgeord samt placeringer i søgeresultaterne, er der nemlig mere end 200 forskellige faktorer, der har indflydelse på, om lige netop din hjemmeside vises i top tre i de organiske søgeresultater på Google. Det er derfor en nødvendighed i den moderne, digitale markedsføringsverden, at du har en indgående viden om Googles forskellige algoritmer samt indsigt i den tekniske opsætning af en hjemmeside, herunder koder og platform. Det er ligeledes en vigtig forudsætning for SEO optimeringen, at du har erfaring med afprøvning tests af de forskellige strategier og arbejdsmetoder.

On-page og Off-page SEO

Selve hjemmesidens opsætning og dens indhold får i stigende grad en altafgørende betydning for din hjemmesides placering på Google. Det er her, vi beskæftiger os med On-page SEO. Når vi hos byMedia beskæftiger os med On-page SEO, beskæftiger vi os med de faktorer vedrørende SEO optimering, der skal administreres og optimeres indenfor selve domænet – altså hjemmesiden.

Modsat On-page SEO, omhandler Off-page SEO de faktorer omkring SEO optimeringen, der foregår udenfor selve hjemmesiden. Det betyder, at Off-page SEO ikke som sådan er noget, du kan kontrollere, ligesom det intet har at gøre med den kodning, der foregår på din hjemmeside. Off-page SEO beskæftiger sig således med linkbuilding, link baits, social bookmarks og web feeds.

Læs mere

SEO og de sociale medier

En stor del af Off-page SEO indbefatter virksomheders indsats på de sociale medier, herunder Facebook. Vi anbefaler således også, at du i forbindelse med SEO optimering sørger for at få udarbejdet en strategi, der inkluderer din virksomheds færden på sociale medier som en del af SEO kampagnen. Ligeledes er det en rigtig god idé at sørge for at blive nævnt andre steder, det kan være af bloggere, nyhedssider og lignende medier.

Som du nok kan se, er der altså rigtig mange ting, der skal være styr på, når vi beskæftiger os med SEO optimering og det kan være rigtig svært for folk, der ikke er vante i SEO junglen at skulle navigere rundt. Det er også derfor, det giver ganske god mening at alliere sig med et af markedets bedste og mest erfarne SEO bureauer, når du beslutter dig for at søgemaskineoptimere din hjemmeside.

Erfarent SEO bureau i Aalborg

Hos byMedia ønsker vi at skabe markedets bedste løsninger for vores kunder, uanset om der er tale om SEO optimering, AdWords kampagner eller andre af de digitale koncepter, vi tilbyder her hos os. I forbindelse med SEO optimering, arbejder vi med alle former for søgeord, lige fra long tail søgeord til medium tail og short tail søgeord. Hvor short tail søgeord dækker over de tungeste og hyppigst anvendte søgeord, dækker long tail søgeord i sagens natur over de søgeord – og sætninger, der ikke i lige så hyppig grad søges på. Hos byMedia arbejder vi primært med short tail og medium tail søgeord, da vi vurderer, det er dem, der hurtigst vil give dig og din virksomhed ROI.

Udover søgeordsanalyserne, sørger vi for en grundig analyse af din hjemmesides struktur, ligesom en hjemmeside lavet af byMedia altid laves med henblik på implementering af SEO. Du skal således heller ikke være bekymret for, om din side er kodet korrekt, når du vælger os som din faste sparringspartner og i forhold til de lækre tekster til selve hjemmesiden – ja, der er vi dig også behjælpelige. En central faktor i forhold til de gode placeringer er nemlig, at din hjemmeside har unikke og ikke mindst interessante tekster, som både Google og dine kunder finder interessante.

Vi betragter os selv som eksperter, når det kommer til SEO optimering og tør derfor også garantere dig målbare resultater hver eneste måned, når du vælger at samarbejde med byMedia omkring din næste SEO kampagne. Hos byMedia arbejder vi forsvarligt med SEO, således vores kunder ikke pludselig bandlyses af Google med katastrofale følger for eksempelvis kundernes placering i søgeresultaterne.

Professionelle og personlige SEO løsninger

Hos byMedia sætter vi en ære i altid at skabe professionelle og personlige løsninger for alle vores kunder og for os er 100 % kundetilfredshed ikke blot en mulighed – det er et ufravigeligt krav. Vi har allieret os med branchens dygtigste SEO eksperter, der hjælper med alt, lige fra SEO tekstforfatning til de mere tekniske aspekter i forhold til On-page og Off-page SEO. Dette sikrer dig markedets bedste løsninger i forbindelse med SEO optimering.

Lokal SEO kampagne

Mange af vores kunder er mindre, lokale virksomheder, der således heller ikke har behov for storstilede kampagner. Netop derfor har vi hos byMedia specialiseret os i at levere lokale SEO kampagner, der målrettes din virksomheds lokale publikum. Vi har erfaring med både større og mindre målgrupper og kender naturligvis også din virksomheds kunder, når der skal leveres en lokal SEO kampagne.

Onlinetjek.dk

I forbindelse med SEO optimering, har vi hos byMedia udviklet et værktøj, der tillader dig – i ro og mag – at undersøge, om din hjemmeside kunne have gavn af SEO optimering. Via hjemmesiden www.onlinetjek.dk, kan du således indtaste dit domæne, hvorefter værktøjet vil generere en overordnet hjemmeside analyse. Udover SEO, kigges der på faktorer som responsivt design, din sides placering på Google, undersider mv., der har indflydelse på, om dine kunder egentlig kan finde dig samt brugeroplevelsen, når de først klikker sig ind på siden.

Kontakt os allerede i dag på info@bymedia.dk eller 70 22 77 25 for en uforpligtende snak om dine muligheder for en grundig og effektiv SEO optimering!

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau