Online markedsføring

SEO Odense

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO Odense
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO i Odense

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm., hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt, er lokal SEO Odense essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer Odense”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig. Derefter ser du de resultater, som er i nærheden af dig. Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til Odense området, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google SEO i Odense!

Vores specialister har 5 års erfaring i søgemaskineoptimering af hjemmesider for både mindre og større virksomheder i hele Danmark. Med en søgemaskineoptimeret hjemmeside fra byMedia, er du sikret de bedste forudsætninger for mere online tilstedeværelse til en skarp pris af højeste kvalitet. For at få din virksomhed til tops på Google har vi især fokus på at udarbejde velstrukturerede og relevante tekster. Hvis Google kan se, at det der står på din hjemmeside, er relevant i forhold til det søgte ord, rangeres din virksomhed højere på listen. Derudover er det vigtigt at hjemmesiden er korrekt opstillet med undersider. Forud for samarbejdet foretager vi dybdegående analyser for at finde de mest optimale søgeord, din virksomhed kan findes på.

Søgemaskineoptimering/SEO Odense

SEO er en investering, der altid kan betale sig. Når potentielle kunder søger på Google, er det altafgørende, at din virksomhed nemt kan findes af kunden. Hele 97% søger på Google efter produkter og ydelser, og kun 4-5% klikker videre til side 2. Hvis din virksomhed ikke ligger på side 1 mister du en del af disse kunder. For at SEO kan give de bedste resultater, er det vigtigt at tekst og hjemmesiden spiller 100% i forhold til Googles algoritme.

Læs mere

Søgemaskineoptimering kræver, at man konstant optimerer ens hjemmeside, så den hele tiden er i tråd med Googles retningslinjer. Den store forskel på AdWords og SEO er, at ved AdWords-kampagner betaler man en pris for hver gang nogen klikker på linket, og for SEO er dette organiske resultater, hvor man IKKE betaler pr. klik. Hvis man vil have en kortsigtet løsning, som giver resultater med det samme, er AdWords det rigtige, men hvis man derimod vil have en langsigtet løsning, som i det lange løb kan skaffe de eftertragtede pladser i toppen af Google, er SEO den rette strategi. Hvis du vil have gennemgået din hjemmeside for at finde de punkter, hvor din virksomhed kan optimeres, kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på info@bymedia.dk.

Personlig sparringspartner til SEO i Odense

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger, der er skræddersyet til din virksomheds ambitioner og mål. Vi garanterer, at resultaterne kan mærkes allerede fra dag et. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder. Derefter går det kun fremad. I en tid hvor stort set alle søger på Google dagligt, er det nødvendigt, at din virksomhed er synlig online – ellers går du glip af potentielt vigtige kunder. Kontakt byMedia på tlf. 70227725 eller skriv til os på info@bymedia.dk. Så finder vi ud af, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed!

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau