Online markedsføring

SEO København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO i København

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm. i København og omegn, hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt er lokal SEO i København essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer København”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig. Derefter ser du de resultater, som er i nærheden af dig.

Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til København, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google i med SEO i København!

Vores specialister optimerer hele din hjemmeside til en skarp pris, hvor resultater og god kvalitet er i højsædet. En SEO-løsning fra byMedia giver din virksomhed i København større online synlighed. Vi er med dig i hele processen som din personlige sparringspartner. Vores team er specialister i optimering af mindre virksomheder, hvor lokal synlighed er essentielt. Vi optimerer din hjemmeside så kunderne i dit nærområde nemt kan finde din virksomhed. Dette er uanset om du er beliggende i centrum af København eller i et omkringliggende lokalsamfund.

Læs mere

Ved at få tilknyttet en SEO-specialist, får du en løsning, der er udarbejdet af eksperter med over 5 års erfaring inden for SEO i København. Vi garanterer en løsning der er skræddersyet til netop din virksomhed. Dette giver dig de bedste forudsætninger for succes.

At nå til tops på Google kræver tid og er derfor ikke blot en engangsforestilling. Google er en kostbar pige i en bar – to fyre kommer hen til hende. Den ene har masser af relevant information om sig selv, men er ikke for påtrængende, og fortæller kun lidt om sig selv af gangen. Den anden er smart i en fart og overfuser med det samme pigen med mange informationer, dog stadig relevant, om hvem han her og hvad han kan. Begge har noget at fortælle, men Google ville vælge den første fyr, der stille byder ind, med det han kan. Sådan arbejder vores eksperter også med SEO. Vores løsninger strækker sig over 12 måneder for langsomt at fortælle Google, at netop denne side er relevant og derved opnå den højeste placering.

Søgemaskineoptimering til virksomheder i København

Det vigtigste, for en hvilken som helst virksomhed, er, at kunderne har nemt ved at finde dig. Med en SEO-optimeret hjemmeside, kan din virksomhed komme til tops på Google og derved opnå langt større online synlighed. For en virksomhed er en placering på side 1 essentiel, idet kun 5-6% klikker videre til side 2.

Netop hvilken plads på Google du har, er også af stor betydning. Forskellen mellem plads 3 og 4 er større end man lige tror.

SEO handler om de organiske resultater, hvor du som virksomhed ikke betaler pr. klik.

Hele 70% klikker på de organiske resultater, sp hvis din virksomheds hjemmeside ikke er optimeret i forhold til Googles algoritme, går du altså glip af disse kunder. En hjemmeside med relevante og informationsrige tekster samt en korrekt opbygning med undersider er det Google kan lide. Det er derfor nødvendigt at få optimeret ens hjemmeside, så den opfylder disse krav.

Kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på info@bymedia, hvis du vil vide hvordan din virksomhed kan optimeres og blive mere synlig online.

Personlig sparringspartner til SEO i København

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger som er i tråd med din virksomheds ambitioner og mål. Vi tager ofte på kundebesøg i København og omegn, for at opbygge tillid og gennemsigtighed. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder, og derefter går det kun fremad.

I en tid hvor hele 97% har søgt på lokale virksomheder, er det en nødvendighed at din virksomhed er synlig online, ellers går du glip af potentielt vigtige kunder.

Kontakt byMedia på 70227725 eller skriv på info@bymedia.dk for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed – vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed.

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau