Online markedsføring

SEO ekspert Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO ekspert Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO ekspert i Aalborg

Sidder du og undrer dig over, hvorfor du ikke har flere kunder i din webshop eller kan du ikke forstå, at din hjemmeside ikke har flere ”klik”, end den har? Så kan det meget vel være fordi, din side har brug for en SEO optimering. Særligt hvis det ikke er noget, du tidligere har beskæftiget dig med.

Det er nemlig sådan i den digitale verden, vi alle beskæftiger os i, at Google nøje udvælger hvilke resultater, brugerne bliver vist i et søgeresultat. Her belønnes de bedste og de dårligste straffes med dårlige placeringer i Googles organisk generede søgeresultater. Du går derfor glip af rigtig mange kunder i butikken, hvis du ikke sørger for at indtænke SEO som en fast del af din markedsføringsplan.

SEO optimering kan dog være en jungle for rigtig mange, selv de teknisk dygtigste, hvorfor det som regel giver rigtig god mening at alliere sig med en erfaren sparringspartner, der forstår de mere end 200 tekniske faktorer, der gør sig gældende, når vi taler om søgemaskineoptimering.

Det er her, BY MEDIA kommer ind i billedet!

Vi har nemlig specialiseret os i at levere gennemprøvede SEO kampagner til en lang række forskellige kunder, lige fra mindre lokale virksomheder til landsdækkende og sågar internationale virksomheder. Vi samarbejder med branchens bedste SEO teknikere og tør derfor også godt betegne os selv som SEO eksperter. Vi garanterer dig derfor markedets bedste og mest professionelle løsninger, når du lader os stå for din næste SEO kampagne.

Læs mere

Hjemmeside analyse

Når vi hos byMedia tør kalde os selv for SEO eksperter, så er det i høj grad fordi, vi betragter SEO optimeringen som en sammenhængende størrelse. Vi beskæftiger os derfor aldrig kun med enkelte faktorer, i forhold til søgemaskineoptimering. I stedet sørger vi for at lave en grundig hjemmesideanalyse, der blandt andet fortæller os, om hjemmesiden er brugervenlig, om den er kodet korrekt, om tekstmaterialet er kompatibelt i forhold til Googles krav og meget andet. En grundig analyse af din hjemmeside er således også en af de allervigtigste forudsætninger for, at SEO optimeringen i sidste ende lykkes.

Søgeordsanalyse

Hos byMedia ved vi godt, at et grundigt forarbejde ofte danner fundamentet for et slutresultat i verdensklasse. Derfor starter vi enhver form for SEO optimering med en søgeordsanalyse. Her beskæftiger vi os med at udlede de søgeord, der oftest anvendes af forbrugerne, når der søges efter netop din virksomheds produkter/ydelser.

Når vi udarbejder søgeordsanalysen, der danner grundlaget for SEO optimeringen af din hjemmeside, anvender vi de mest anerkendte værktøjer på markedet for bedst mulige resultater. I forbindelse med søgeordsanalyser, beskæftiger vi os hos byMedia primært med short tail og medium tail søgeord. Altså, de søgeord, der er flest søgninger på og som således oftest også vil give de suverænt bedste resultater.

Optimering af hjemmeside

Ved SEO optimering beskæftiger vi os hos byMedia særligt med det, der også kaldes for On-page SEO. On-page SEO inkluderer alle de faktorer, vores teknikere og tekstforfattere skal sidde og beskæftige sig med i optimeringen af din hjemmeside.

On-page optimering indbefatter blandt andet:

  • Titles
  • Metabeskrivelser
  • Optimering af billeder
  • Tilpasning og rettelser af indhold

Nyt indhold i forhold til keywords (de ord, vi udledte i søgeordsanalysen)
Dertil kommer sig en lang række tekniske faktorer som hastighedsoptimering, schema markups, opsætning af robots.txt samt opsætning af htaccess. I forbindelse med optimeringen, sørger vi som din faste SEO ekspert derudover for en grundig gennemgang af JS og CSS-filer, den eksterne linkprofil samt sidens interne linkstruktur. Sidst min ikke mindst, sørger vi naturligvis for at gennemgå lokale links/virksomhedsfortegnelser.

BY MEDIA – et professionelt SEO bureau

Hos byMedia arbejder vi altid for at skabe professionelle løsninger, der skræddersys netop din virksomheds ambitioner og mål. Vi betragter os selv som SEO eksperter og tør derfor også garantere dig, at du vil kunne mærke resultaterne af SEO optimeringen allerede fra dag et. I en tid, hvor de fleste forbrugere dagligt befinder sig på Google, bør du ikke tøve så meget som et sekund, hvis din virksomhed ikke er synlig online. Du risikerer nemlig ikke blot at gå glip af vigtige kunder nu og her – du risikerer også i sidste ende at tabe kampen om det digitale rampelys til dine konkurrenter.

Onlinetjek.dk

I forbindelse med SEO optimering, har vi hos byMedia udviklet et værktøj, der tillader dig – i ro og mag – at undersøge, om din hjemmeside kunne have gavn af SEO optimering. Via hjemmesiden www.onlinetjek.dk, kan du således indtaste dit domæne, hvorefter værktøjet vil generere en overordnet hjemmeside analyse. Udover SEO, kigges der på faktorer som responsivt design, din sides placering på Google, undersider mv., der har indflydelse på, om dine kunder egentlig kan finde dig samt brugeroplevelsen, når de først klikker sig ind på siden.

Hvis du mener, byMedia kan være et match for dig og din virksomhed, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om, hvorfor vi er vores kunders foretrukne SEO ekspert.

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau