Online markedsføring

SEO Aarhus

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO Aarhus
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO i Aarhus

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm., hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt, er lokal SEO Aarhus essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer Aarhus”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig, og derefter vise dig de resultater, som er i nærheden af dig.

Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret til Aarhus området, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops på Google med Lokal SEO i Aarhus!

For at komme til tops med SEO er der nogle bestemte elementer som skal optimeres. Vores eksperter arbejder især med indholdet på hjemmesiden. Tekster skal være relevante og fyldestgørende for at Google accepterer din hjemmeside som kandidat til de øverste pladser.

Derudover er selve opbygningen af hjemmesiden vigtig. Undersider og mobilvenlig hjemmeside er begge parametre Google vægter højt i udvælgelsen af gode hjemmesider.

Læs mere

SEO er ikke en engangsløsning, hvor man blot kan sætte sig tilbage og slappe af. For at din hjemmeside ligger øverst på Google, er det vigtigt at man konstant optimerer de tekniske faktorer. Ved at få tilknyttet en specialist på området fra starten af er du sikret de bedste forudsætninger for gode resultater online. Vores specialister har over 5 års erfaring inden for optimering af mindre virksomheder.

Søgemaskineoptimering/SEO Aarhus

Er din virksomhed synlig online? 97% af søgninger på søgemaskiner foregår på Google. Det er derfor utrolig vigtigt at din virksomhed kommer frem når potentielle kunder søger på de produkter eller ydelser din virksomhed kan tilbyde.
I forhold til søgemaskineoptimering er det mest ideelt at have en placering på side 1. Det er kun 4-5% der rent faktisk klikker videre på side 2. Det har samtidig også stor betydning hvor på side 1 man ligger. Hvis man blot flyttes fra placering nr. 4 til nr. 3, kan man forøge dem der klikker fra 6% til 9%.

Når man taler om søgemaskineoptimering er der udelukkende tale om organiske resultater. De resultater der ligger øverst, hvor der med gult står ”annonce”, er en del af en AdWords-kampagne.

SEO er en langsigtet løsning, hvor man muligvis ikke ser resultater med det samme. Til gengæld vil man ofte opnå flere resultater med en velstruktureret SEO-løsning. Kunder har større tillid til de organiske resultater idet 70% klikker på dem frem for annoncerede resultater.

SEO handler især om indholdet på din hjemmeside, og derfor skal tekst og undersider være optimeret således, at de opnår de bedste resultater i forhold til Google.

Hvis du vil høre, hvordan vi kan skræddersy en SEO-løsning i Aarhus området til din virksomhed, så kontakt os på tlf. 70227725 eller skriv en mail på info@bymedia.dk.

Personlig SEO sparringspartner

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger, der er skræddersyet til din virksomheds ambitioner og mål, og vi garanterer, at resultaterne kan mærkes. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder. I en tid hvor stort set alle søger på Google dagligt, er det nødvendigt, at din virksomhed er synlig online – ellers går du glip af potentielt vigtige kunder. Kontakt byMedia på tlf. 70227725 eller skriv en mail på info@bymedia og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed – vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed!

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau