Online markedsføring

SEO Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
SEO Aalborg
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

SEO i Aalborg

Har du en håndværkervirksomhed, frisørsalon, tandlægeklinik, café/ restaurant mm., hvor du tilbyder en ydelse til dine kunder frem for et fysisk produkt, er lokal SEO essentiel. Hvis man søger specifikt efter ”Tømrer Aalborg”, kommer der naturligvis resultater frem, som opfylder disse to kriterier. Hvis man blot søger på ”Tømrer”, vil Google se på din IP-adresse for at finde ud af, hvor i landet du befinder dig, og derefter vise dig de resultater, som er i nærheden af dig.

Hvis din hjemmeside ikke er SEO-optimeret, går du altså glip af de kunder i dit lokalområde, der mangler den ydelse, du tilbyder.

Kom til tops #1 på Google i Aalborg

Med en SEO-løsning fra byMedia, optimerer vores specialister hele din hjemmeside til en skarp pris med fokus på den gode kvalitet. Vi er specialister i optimering af mindre virksomheder, hvor man ønsker mere online tilstedeværelse.

Vi optimerer løbende din hjemmeside, så du hele tiden opnår de bedste resultater. SEO er ikke blot en engangsforestilling, men et værktøj der skal optimeres konstant. Det er derfor vigtigt, at du fra starten får tilknyttet en specialist med mange års erfaring. Hos byMedia Aalborg har vi arbejdet med SEO i over 5 år, og vi anser os selv som eksperter inden for området.

Læs mere

Måden hvorpå vi får din virksomhed til tops på Google, er gennem velstruktureret og relevante tekster. Derudover er det også vigtigt med en korrekt opsat hjemmeside med undersider som er optimal i forhold til Googles algoritme. Vi udarbejder dybdegående analyser for at finde de mest optimale søgeord, din virksomhed kan findes på.

Søgemaskineoptimering eller bare SEO

Når potentielle kunder søger på netop de produkter, din virksomhed tilbyder, er det vigtigt, at det er nemt at finde din virksomhed. Hele 97% søger på produkter og services på Google. Det vigtigste for din virksomhed er derfor, at få en placering på side 1 så højt oppe på listen som muligt. Søgemaskineoptimering handler om de organiske resultater, og er altså ikke betalte annoncer.

Ved at få en hjemmeside der er søgemaskineoptimeret, skabes der helt sikkert mere trafik på hjemmesiden, idet 70% af dem, der foretager en søgning, klikker på de organiske resultater.

Samtidig er det også utrolig vigtigt, hvilken plads du har på Google. Der er faktisk kæmpe forskel på, om din virksomhed er på plads nr. 3 eller 4.

SEO handler især om indholdet på din hjemmeside, og derfor skal tekst og undersider være optimeret således, at de opnår de bedste resultater i forhold til Google.

Hvis du gerne vil vide, hvordan lige præcis DIN hjemmeside kan optimeres, kan du ringe til os på 70227725 eller skrive en mail på info@bymedia.dk, så vil vi foretage en uforpligtende analyse af din online tilstedeværelse.

Personlig sparringspartner

Hos byMedia skaber vi personlige og professionelle løsninger, der er skræddersyet til din virksomheds ambitioner og mål. Vi garanterer, at resultaterne kan mærkes allerede fra dag 1. Omkostningerne for at få SEO-optimeret din hjemmeside er tjent hjem efter 3-5 måneder, og derefter går det kun fremad. I en tid hvor stort set alle søger på Google dagligt, er det nødvendigt, at din virksomhed er synlig online – ellers går du glip af potentielt vigtige kunder. Kontakt byMedia og hør mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed – vi vil meget gerne være din fremtidige sparringspartner i arbejdet med at opnå vækst i din virksomhed.

Succes med SEO

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau