Reklamebureau Randers

 • 22 års erfaring
 • Vi arbejder i hele Danmark
 • Certificeret Google Partner
 • Ingen binding eller skjulte gebyr
 • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

 • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
 • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
 • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Randers

Når du for alvor er klar til at satse på moderne markedsføring til din virksomhed i Randers, kan det være en rigtig god idé at overveje, om du eller dine medarbejdere har kompetencerne til selv at styre en kampagne eller om I i stedet for skal rette blikket mod et kompetent reklamebureau.

Ved at vælge et reklamebureau med erfaringer og referencer i orden, behøver du ikke bekymre dig for hverken tilrettelæggelse, eksekvering eller opfølgning på en given kampagne. Ligeledes slipper du for selv at skulle ansætte en medarbejder kun til dette formål. Der kan nemlig ofte være rigtig mange ressourcer forbundet med at ansætte en medarbejder, udelukkende til at styre reklame, markedsføring og kommunikation. Især hvis du står med en relativt lille virksomhed, hvor markedsføring bare ikke hverken kan eller skal udgøre en særlig stor del af virksomhedens daglige drift.

Det er her, byMedia kommer ind i billedet. Vi har igennem stor erfaring fra en lang række virksomheder og brancher i Randers og omegn opnået knowhow i forhold til også at tilrettelægge kampagner, markedsføring mv. for din virksomhed. Hos byMedia har vi fødderne solidt plantet i det nordjyske, men har hentet vores erfaringer fra hele Danmark, lige fra Skagen til Randers og København.

Kreativt reklamebureau i Randers

Som reklamebureau har vi erfaring med at levere kreative løsninger til mange forskellige kunder, der alle kommer fra forskellige virksomheder og en lang række forskellige brancher. Derfor er vi ikke bange for at kalde os selv eksperter på området og tør garantere dig og din virksomhed i Randers professionelle og ikke mindst personlige løsninger, uanset hvad behovet måtte være.
Når vi indgår et samarbejde med dig og din virksomhed, sørger vi altid for først og fremmest at lære virksomheden at kende. Hos byMedia tror vi nemlig fuldt og fast på, at dette kendskab til dig, virksomheden samt kunder og produkter/ydelser er en af de vigtigste forudsætninger for et godt samarbejde og et fremragende slutresultat.

Design-og digitalt bureau Randers

Vælg et design-og digitalt bureau med bred erfaring inden for konceptudvikling, mærkbar designs af logo, unikke websiteløsninger samt design af anden visuel identitet. byMedia har mange års praktisk erfaring med udvikling af ovenstående for vores kunder, derfor anser vi ligeledes os selv, som det oplagte valg for virksomheder, som står og søger en kreativ og tillidsfuld samarbejdspartner til opgaver lign. ovenstående nævnte.

Vores digitale koncepter

Hos byMedia har vi som reklamebureau specialiseret os i at levere digitale løsninger til alle vores kunder – og også din virksomhed i Randers. Qua vores erfaring og samarbejde med nogle af branchens bedste folk, kan vi således blandt andre tilbyde følgende digitale løsninger:

 • SEO-kampagner, lokale, landsdækkende og internationale
 • Google AdWords
 • Hjemmesider og webshops udarbejdet i WordPress/WooCommerce
 • Social media management, herunder Facebook markedsføring
 • SEO-tekstforfatning

Udover vores digitale koncepter, tilbyder vi hos byMedia at hjælpe din virksomhed med grafiske opgaver i forbindelse med trykte materialer, herunder visitkort, brochurer og flyers. Kun fantasien sætter grænser!

Skarpe løsninger til en skarp pris

Når du vælger at samarbejde med byMedia, får du udover et ambitiøst reklamebureau nogle af markedets suverænt bedste priser. I kraft af vores diversitet, er det muligt at vælge mindre og knap så omfattende løsninger, hvor vi naturligvis fastsætter en pris, når du bestiller produktet. Ligeledes er det muligt at bestille mere omfattende pakkeløsninger, hvor det eksempelvis er yderst populært at kombinere en ny hjemmeside eller webshop med SEO- og AdWords-kampagner. Hvis du ønsker en pakkeløsning, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag
Hvis du mener, byMedia kunne være et match for din virksomhed i Randers, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder!

Første kontakt er gratis og uforpligtende – resten er alle pengene værd!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725