Reklamebureau Odense

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Odense

I reklamebureauet byMedia er målet, at være tilgængelig for virksomheder i hele Danmark, hvilket vi garanterer, ved ofte at tage ud til virksomheden, uanset hvor de har hjemme i landet. Om din virksomhed har kunder i hele landet, eller du blot har fokus på lokalområdet i Odense, så har vi de rette erfaringer og kompetencer at dele ud af. Vi er specialiseret i lokal markedsføring, hvor SEO og AdWords er et vigtigt værktøj, og vores medarbejdere er certificerede med mange års praktisk erfaring.

Erfaringen er med til, at vi kan skabe løsninger, der med sikkerhed holder 100%, og som vil gøre din virksomhed mere synlig online, hvilket resulterer i virksomhedens vækst. Når det kommer til godt samarbejde og personlige løsninger, går byMedia først, da det er vores vigtigste vision at skabe kunder, der ikke blot er tilfredse med det endelige resultat, men som også vil gå så langt som at anbefale vores virksomhed til andre. byMedia er oprindeligt stiftet i Nordjylland, og vi er meget stolte af at kunne garantere løsninger, der er baseret på solidt nordjysk håndværk.

For at sikre at resultatet symboliserer din virksomheds værdier, udarbejdes løsningen i tæt samarbejde mellem os og dig. Vi kan sammen skabe en professionel og personlig løsning, der virker for netop din virksomhed i Odense. Når vi påbegynder et samarbejde med en kunde, er vi med hele vejen fra idéen opstår til udarbejdelse af den visuelle identitet, hjemmeside, markedsføringsstrategi osv.

Når løsningen er blevet implementeret, er det vigtigt at måle og analysere resultaterne, hvilket vi hos byMedia, også kan være behjælpelige med. Samarbejdet ender derfor ikke bare, når løsningen er overdraget til kunden, og vi ønsker at fungerer, som en vigtig sparringspartner for din virksomhed i fremtiden.

Kreativt Reklamebureau Odense

I Odense er byMedia behjælpelige med alt inden for markedsføring og reklame. Vi har kompetencer inden for mange områder, uanset om du ønsker markedsføring på de sociale medier, ny grafisk identitet eller en ny hjemmeside. Hvis din virksomhed har høje ambitioner for fremtiden, et det utrolig vigtigt at optimere den digitale strategi i samarbejde med professionelle, så resultaterne opnås på den mest effektive måde.

Design-og digitalt bureau i Odense

Som design-og digitalt bureau tilbyder vi hos byMedia vores kunder løsninger inden for konceptudvikling, mærkbar visuel identitet, kreative designs til logo samt unikke websiteløsninger. Vores bureau har mange års praktisk erfaring, hvorfor vi godt tør at defineres os selv, som det oplagte valg for en virksomhed som søger en samarbejdspartner til opgaven lign. ovenstående nævnte.

Vores digitale koncepter

Vi er et reklamebureau, der udarbejder alt inden for digitale løsninger, hvilket indebærer udvikling af hjemmesider og webshops og online markedsføring på Google – SEO og AdWords. Derudover kan vi også rådgive om markedsføring på sociale medier og facebook annoncering. Vi har fokus på at skabe løsninger, der følger tidens trends, og alle løsninger er udarbejdet ud fra en strategisk plan, for at sikre at fremtidige mål bliver nået.

Ved at optimere den digitale strategi bliver din virksomhed mere synlig online, hvilket generere flere kunder, da rigtig meget kommunikation og salg sker online i dag. Du får en løsning der er tilpasset alle digitale platforme, og en visuel identitet der er i rød tråd med din virksomheds brand.

Vores dygtige medarbejdere er specialister inden for hver deres område, og vi kan derfor tilbyde en løsning, der 100% er udarbejdet af nogle af de bedste på området, hvilket i sidste ender sikrer det bedste resultat.

Skarpe løsninger til en skarp pris

byMedia er et reklamebureau med den holdning at pris og kvalitet går hånd i hånd, og du skal derfor ikke betale overpris, for den service vi tilbyder. Den pris vi tilbyder, er afhængig af det behov du har som kunde. Hvis du har behov for en simpel løsning til en fair pris, er vi det helt rigtig valg, da vi kan tilbyde netop dette, fordi vi ønsker at kunne tiltale mindre virksomheder såvel som større virksomheder. Hvis din virksomhed har behov for en mere avanceret løsning, gives et uforpligtende tilbud, stadig til en meget fordelagtig pris. Uanset prisniveau garanterer vi at løsningen er tilpasset netop dine behov og ønsker.

Kontakt os så vi kan snakke om dine muligheder for vækst!

Hvis byMedia kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, ring til os på tlf. 70 227 725 eller send en mail på info@bymedia.dk.

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725