Reklamebureau Nordjylland

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

BY MEDIA - dit Reklamebureau i Nordjylland

I en evigt foranderlig verden, hvor det digitale univers nærmest er altoverskyggende i forbrugernes travle hverdag, er det vigtigt, at man som virksomhed formår at være på det rette sted – på fuldstændig det rette tidspunkt. Man skal kende sine kunder – og naturligvis nye, potentielle kundeemner – samt vide, hvordan de agerer i forskellige sammenhænge.

Grunden dertil er i virkeligheden meget simpel, for hvis ikke du kender din kunder og forstår deres vaner, så mister du dem til dine konkurrenter. Evner du i modsat fald at nå dine kunder på deres hjemmebane, vinder du både dem og andre potentielle målgrupper og markeder.

byMedia – kreativt reklamebureau i Nordjylland

Hos byMedia har vi specialiseret os i netop den viden og det at skulle omsætte denne til reelle marketingløsninger. Hver eneste dag hjælper vi store såvel som små og mellemstore virksomheder med at opnå deres drømme samt indfri vores fælles høje ambitioner.

Som reklamebureau i Nordjylland og med benene solidt plantet i den ålborgensiske midtby skaber vi værdi for vores kunder i kraft af solid erfaring med den digitale markedsføring. Dette kombineres med muligheden for at få udført grafiske opgaver samt meget andet vedrørende din virksomheds markedsføring.

Et reklamebureau i Nordjylland der skaber synlighed

SEO, SoMe, AdWords, Google Analytics og WordPress. Når vi beskæftiger os med digital markedsføring, kan der være rigtig mange forskellige begreber, medier og koncepter at holde styr på for dig som virksomhedsejer. Det være sig blandt andet søgemaskineoptimering, så din hjemmeside vises i Googles søgeresultater og målrettede annoncer, så du når dine kunder på Facebook.

Design-og digitalt bureau i Nordjylland

Står du som virksomhed og søger et design-og digitalt bureau som din nye samarbejdspartner til at hjælpe med konceptudvikling eller at skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller design til andet, så er byMedia det oplagte valgt. byMedia har mange års praktisk erfaring som design-og digitalt bureau, hvorfor vi med vores ekspertise er den rette til at hjælpe ved opgaver lign. ovenstående, både til online såvel som offline brug.

Lokal markedsføring målrettet dine kunder

Vi hjælper dig ligeledes med remarketing via Google og implementering af relevante plugins på din WordPress-hjemmeside. På den måde har vi sammen muligheden for at skabe målrettet markedsføring, der baseres på kundernes adfærd, vaner, interesser og geografiske placering.

DIT personlige reklamebureau i Nordjylland

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan bistå dig som DIT personlige reklamebureau i Nordjylland? I så fald tager vi gerne et kaffemøde med dig, hvor vi sammen vurderer behovet og derfra udarbejder en markedsføringsstrategi, der støtter op om virksomhedens specifikke målsætninger.

Vi garanterer sammenhæng imellem indsats og ROI og glæder os til at vise dig, hvordan vi kan skabe digital fremgang for din virksomhed!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725