Reklamebureau Kolding

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Kolding

Hvordan ser din virksomhed ud, når den mødes af eksisterende kunder og nye, potentielle kundeemner? Kan du konkurrere med de bedste på markedet og hvordan bliver du selv den allerbedste inden for dit felt?

Spørgsmålene er ofte mange, når det kommer til moderne reklame og markedsføring, men desværre er svarene sjældent helt simple. At markedsføre sig på markedspladsen anno 2017 er nemlig en langt mere kompleks og finurlig størrelse, end vi nogensinde har set det før.

Store digitale platforme såsom Google, Facebook og Instagram har alle travlt med at introducere ændringer i deres algoritmer, krav til content og nye annonceringsværktøjer. Det der virkede i går virker altså ikke nødvendigvis i dag – noget der stiller rigtig store krav til dem, der nu en gang varetager din virksomheds markedsføringsaktiviteter.

BY MEDIA – vi er DIT reklamebureau i Kolding

Hvis du ikke selv har mod på at give dig i kast med reklame og markedsføring, kan der være rigtig god fornuft i at vælge et reklamebureau som byMedia. Det er ofte billigere end at ansætte en ny medarbejder og med et alsidigt team af specialiserede medarbejdere, har du også langt flere kræfter at trække på. Hos os sidder der webudviklere, grafiske talenter og folk med flair for det skrevne sprog, der alle sidder klar til at hjælpe dig med lige netop dine opgaver.

Moderne markedsføring med et kreativt afsæt

Som reklamebureau i Kolding har vi valgt at fokusere vores ydelser omkring det digitale univers. Det har vi, fordi alle undersøgelser peger på, at det er her, de fleste undersøger og køber produkter – en udvikling der kun ser ud til at fortsætte i de kommende år. Det er altså også her, du skal adskille dig fra dine konkurrenter allerede i dag, hvis du skal være et skridt foran dem i morgen!

Vi vægter kreativitet og arbejder således også kun med værktøjer, der tillader dette. Vores hjemmesider udvikles i WordPress, webshops i WooCommerce og vi er eksperter i Adobe. Med byMedia i rollen som dit reklamebureau i Kolding er du altså garanteret en verden af lækkert design og kreativitet, og hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Design-og digitalt bureau i Kolding

byMedia er det oplagt valg, hvis din virksomhed søger et design-og digitalt bureau som samarbejdspartner. Hos byMedia kan vi skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller designs til andet. byMedia tilbyder løsninger med afsæt i dine behov og ønsker, samt vores mange års praktiske erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra designs til online/offline brug samt konceptudvikling.

Synlighed med SEO, AdWords og SoMe-marketing

Foruden designmæssige opgaver hjælper vi også med den reklame og markedsføring, der foregår ”bag kulisserne”. Altså den, som kunderne ikke ser, men som måske er endnu vigtigere end det, de rent faktisk ser. Det være sig søgemaskineoptimering, AdWords-kampagner og SoMe-marketing der når alle inden for en, på forhånd, defineret målgruppe.

Faktum er nemlig, at uden de værktøjer der giver din virksomhed synlighed… ja, så kan en flot hjemmeside være ligegyldig, for dine kunder finder den alligevel ikke i verdens største og mest anvendte søgemaskine; Google.

Kontakt dit reklamebureau i Kolding

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Kolding? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi med kreative løsninger og forstand på alt det tekniske giver din virksomhed den opmærksom, den fortjener!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725