Reklamebureau København

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i København

Hos byMedia rådgiver vi virksomheder, foreninger og organisationer, der går med ambitiøse mål om at opnå succes og mere synlighed online. Vi udarbejder en effektiv plan for virksomhedens fremtidige gøren med fokus på at skabe en gennemgående rød tråd i virksomhedens visuelle identitet og digitale marketingstrategi.

Vi er en stærk samarbejdspartner tilgængelig i hele Danmark, og vi har samtidig stor erfaring i at hjælpe virksomheder, store som små i København, med at opnå vækst og fremgang. Vi ønsker, at det resultat kunden får, afspejler netop de visioner og værdier virksomheden repræsenterer, hvilket i sidste ende giver det absolut bedste resultat.

byMedia har hovedkvarter i Nordjylland, og vi kan garantere en løsning baseret på solidt nordjysk håndværk. Vi servicerer kunder i hele Danmark, med ekstra fokus på tilgængelighed. Vores medarbejdere kommer ofte på kundebesøg i København, hvilket resulterer i et personligt samarbejde, hvor din virksomheds behov og ønsker er i fokus. Vi udarbejder strategiske og langsigtede løsninger, hvor hvert enkelt element er fremtidssikret.

Vi tilbyder løsninger, der er udviklet 100% i samarbejde med kunden, hvilket resulterer i personlige løsninger, som afspejler virksomhedens ånd.

byMedia er et ambitiøst reklamebureau med erfaringer inden for både mindre opgaver og større løsninger i København, og vi tilbyder derfor et nærværende samarbejde bygget på flere års erfaring.

Hos byMedia udarbejder vi hjemmesider, webshops og online markedsføring på Google inden for SEO, AdWords og facebook til alle typer virksomheder og i alle slags brancher.

Kreativt Digitalt Reklamebureau i København

Vores mål er at sikre, at jeres virksomhed er med på første række i den digitale tidsalder, ved at skabe langtidssigtede løsninger der garanterer, at netop jeres virksomhed får den position, der ønskes i branchen, hvad end det er som den dominerende spiller eller ”en del af mængden”.

Vi skaber løsninger, der har til formål at gøre din virksomhed mere synlig med en høj genkendelseseffekt både her-og-nu, men bestemt også på den lange bane.

Vi arbejder struktureret med højt engagement, for i sidste ende at skabe glade og tilfredse samarbejdspartnere der modtager løsninger, som overstiger forventningerne.

Design-og digitalt bureau i København

byMedia er det oplagt valg, når din virksomhed søger et design-og digitalt bureau som samarbejdspartner til at hjælpe med at skabe jeres nye visuelle identitet eks. nyt logo, nyt design til hjemmeside eller designs til andet. Hos byMedia har vi mange års praktisk erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra designs til online/offline brug samt konceptudvikling.

Skarpe løsninger til en skarp pris

byMedias vision er at sikre kvalitetsløsninger til en fair pris. Vi baserer udelukkende prisen på det behov, løsningen opfylder. Hvis der er tale om en simpel og mindre teknisk løsning er prisen derefter, og hvis der er behov for en mere avanceret løsning, giver vi et uforpligtende tilbud på dette. Uanset prisniveau garanterer vi en løsning, der sikrer fremtidig vækst i virksomheden, hvor ekstra god service er inkluderet i prisen under hele processen.

Kontakt os så vi kan snakke om dine muligheder for vækst!

Hvis byMedia kunne være et interessant match for dig i bestræbelserne på at indfri virksomhedens online potentiale, så ring til os på tlf. 70 227 725 eller send en mail på info@bymedia.dk.

Første kontakt er gratis og uforpligtende – resten er alle pengene værd!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725