Reklamebureau Horsens

 • 22 års erfaring
 • Vi arbejder i hele Danmark
 • Certificeret Google Partner
 • Ingen binding eller skjulte gebyr
 • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

 • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
 • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
 • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Horsens

Søger du et reklamebureau i Horsens, der kan hjælpe dig med at omsætte visioner og målsætninger til solid markedsføring? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos byMedia har vi nemlig stor erfaring som reklamebureau og har således også leveret løsninger til en lang række forskellige virksomheder rundt omkring i det ganske land. Fra vores kontor her i hjertet af Aalborg, tilbyder vi rådgivning og vejledning til virksomheder fra Skagen til Horsens og København. Derfor har vi også et unikt indblik i lige netop din virksomheds målgruppe og kan i kraft af vores knowhow levere målrettede løsninger, uanset hvem du er og hvor din virksomhed befinder sig.

Med vores mange år fra branchen, har vi erfaret, at kunderne vil kunne adskille virksomheder fra hinanden og et rigtig godt sted at starte er ved den del, der vedrører markedsføring. Her anbefaler vi særligt vores kunder, uanset hvor de befinder sig, at satse mere markant på den digitale markedsføring end på traditionelle reklamemetoder som TV-spots, trykte annoncer mv. Det gør vi af den simple årsag, at størstedelen af alle forbrugere befinder sig online og henter således også informationer om virksomheder og produkter ved hjælp af deres smart phone, tablet eller computer.

Kreativt reklamebureau i Horsens

byMedia tilbyder altså at bistå dig, når du er klar til at satse fokuseret på professionel og ikke mindst personlig markedsføring. Vi leverer unikke løsninger til alle vores kunder og tager altid udgangspunkt i dig, virksomheden samt dine kunder og produkter/ydelser, når vi udarbejder en plan for vores samarbejde.

Som en fast del af den aftale, du indgår med os, er nemlig en nøje tilrettelagt strategi, der danner grundlaget for det slutprodukt, du gerne skulle ende op med – og naturligvis være glad for. For os er kundetilfredshed nemlig alfa omega og vi stopper ikke, før vi er sikre på, du er glad for dit produkt.

Design-og digitalt bureau i Horsens

Vi har flere års praktisk erfaring som design-og digitalt bureau når det kommer til skabelse af visuelle identiteter, logoer, unikke hjemmeside designs og kreative løsninger til konceptudvikling. Hos os får du løsninger til såvel online-, som offline brug skabt i tæt samarbejde mellem dig og vores kreative team. Leder din virksomhed efter en samarbejdspartner til en opgave lign. ovenstående nævnte løsninger, så er byMedia et oplagt valg.

Vores digitale koncepter

Som reklamebureau tilbyder vi dig og din virksomhed i Horsens at levere en lang række forskellige ydelser inden for digital markedsføring. Vi har allieret os med branchens bedste folk og kan derfor tilbyde dig ydelser som:

 • SEO-kampagner, lokale, landsdækkende og internationale
 • Google AdWords
 • Hjemmesider og webshops udarbejdet i WordPress/WooCommerce
 • Social media management, herunder Facebook markedsføring
 • Tekstforfatning

Ved at alliere dig med et bureau som byMedia, får du på den måde en sparringspartner, der kan hjælpe dig med rigtig mange aspekter indenfor moderne reklame og markedsføring.

Skarpe løsninger til en skarp pris

Hos byMedia er det vigtigt for os at tilbyde vores kunder solide og gennemarbejdede produkter til nogle af markedets suverænt bedste priser. Derfor kan du være helt sikker på altid at få en konkurrencedygtig pris, når du vælger løsninger fra byMedia. Det gælder, uanset om du har brug for hjælp til mindre grafiske eller tekstrelaterede opgaver eller du er interesseret i en ”allround” løsning, hvor vi gennemgår alt lige fra hjemmeside og webshop til Facebook og andre sociale medier.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du mener, byMedia kunne være et match for din virksomhed i Horsens, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder!

Første kontakt er gratis og uforpligtende – resten er alle pengene værd!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725