Reklamebureau Herning

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Herning

Reklame anno 2020 er en langt mere kompleks og finurlig størrelse, end det var for 10, 20 og 30 år siden. Fra at være nogle kreative produkter, kunden kunne se i fjernsynet, høre i radioen eller stifte bekendtskab med i diverse livsstilsmagasiner, er der i dag nogle langt mere tekniske faktorer og værktøjer, der skal indtænkes.

Grunden til dette skal findes i den digitale verden, hvor giganter som Google og Facebook i høj grad sætter dagsordenen i forhold til markedsføring. Det er her, langt de fleste digitale brugere tilbringer deres tid, det er her, de undersøger nye produkter og det er her, de kommunikerer med deres foretrukne virksomheder.

Algoritmer og søgeresultater – Facebook, Google og Instagram

Hvis du overhovedet skal vises i Googles søgeresultater, kræver det en responsiv hjemmeside med gode tekster, lækre billeder – og en brugervenlig oplevelse. Faktisk belønner Google virksomheder med mobilvenlige hjemmesider yderligere ved at markere dette i det givne søgeresultat.

Ser vi videre på sociale medier såsom Facebook og Instagram, er der yderligere at hente – eller tabe – som virksomhed. I dag er begge disse mediers algoritmer nemlig opsat således, at dine opslag kun vises til eksisterende såvel som potentielle følgere, hvis du opfylder krav om fx tilstedeværelse og interaktion med dine kunder.

BY MEDIA – vi er specialister i digital markedsføring

Hos byMedia har vi specialiseret i netop denne form for reklame – og synlighed. Med udgangspunkt i stærke webløsninger tilbyder vi søgemaskineoptimering, Google AdWords og hjælp til social media marketing. Ligeledes hjælper vi gerne med at skabe synergi imellem den digitale indsats og integrerer spændende features, hvor det er muligt og hvor det giver mening.

Et reklamebureau i Herning med fokus på synlighed

Som dit reklamebureau i Herning tilbyder vi endvidere hjælp til annoncering via Facebook og Instagram, hvor størstedelen af dine kunder i dag befinder sig. Der er også muligheden for annoncering via nogle af landets største og mest læste nyhedsmedier såsom Tv2, BT, Børsen og Ekstrabladet. Ved at annoncere på en eller flere af disse platforme skaber vi dermed fantastisk synlighed for din virksomhed og reklame, der har potentiale til at nå endnu flere.

Design-og digitalt bureau Herning

Når du leder efter en ny samarbejdspartner i form af et design-og digitalt bureau til din nye visuelle identitet, logo, unikke websiteløsning eller konceptudvikling o.l. bør du først og fremme vælge et bureau med stor knowhow. byMedia har mange års praktisk erfaring med disse områder, og sammen med vores kreative team vil du få skabt den løsning, som din virksomhed står og mangler.

Kvalitet, kreativitet og tillid

At arbejde med et så komplekst område som reklame og markedsføring forpligter. Idet der netop er tale om langt mere tekniske faktorer end et Facebook-opslag her og der og en semi-professionel hjemmeside, er det vigtigt med kvalificeret arbejdskraft. Vores medarbejdere er således eksperter inden for deres respektive felt. Team byMedia indbefatter derfor webudviklere, grafikere, projektledere, tekstforfattere og SEO-specialister, der alle har en solid uddannelse bag sig.

Med afsæt i kreative løsninger lægger vi stor vægt på, at du som kunde kan regne med et tårnhøjt kvalitetsniveau samt have fuld tillid til, at vi løser den pågældende opgave på bedste vis. Der buges tid på, at du som kunde forstår den løsning, du køber, således at du ikke i sidste ende føler, du har betalt for et unødvendigt produkt.

Dit personlige reklamebureau i Herning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Herning? Så kontakt os allerede i dag og lad os aftale et møde, hvor vi sammen finder ud af, hvad lige netop du og din virksomhed har brug for!

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725