Reklamebureau Frederikshavn

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Virksomheder vi hjælper til vækst

Priser

Hjemmeside

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WordPress CMS
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 6.900,-

Webshop

Uden Binding
Mobil, Tablet og PC version
WooCommerce shop system
Skræddersyet Design
Hostet på egen server

DKK 9.900,-

Markedsføring

Google
Facebook
Instagram
LinkedIn
Nyhedsmail

Fra DKK 1.900,-

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Cases

RJ Tech

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Brix Tømrer ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

cement form™

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Aalborg Malerfirma

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Nutrax ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Scandic IT ApS

Hjemmeside
Markedsføring
Hosting

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Reklamebureau i Frederikshavn

Det faktum at reklame skal skabe synlighed, tilhørsforhold og – i bedste fald – udgøre en væsentlig del af virksomhedens branding er noget, de fleste virksomheder er klar over. Reklame og markedsføring skal nemlig bruges til at fastslå din position overfor nye såvel som gamle kunder. Samtidig formår god reklame at differentiere dig fra dine konkurrenter på en måde, så kunderne forstår, hvorfor de skal foretrække dine produkter.

Den todelte markedsføring

Reklame anno 2017 er dog langt fra det samme som for 20 og 25 år siden, hvor de fleste reklamer blev vist i magasiner, ugeblade, som TV-reklamer eller via radiospots. Ikke engang hvis vi går blot 10 år tilbage kan nutidens reklame sammenlignes. Det var førend sociale medier som Facebook, Instagram, Youtube og LinkedIn for alvor fik en betydning for, hvordan virksomheder henvender sig og reklamerer overfor deres kunder.

SEO, AdWords, SoMe og Google Analytics

Nej, for i dag er der nemlig to sider af den eksakt samme reklame og markedsføring. Der er den, forbrugerne ser – reklamer, posters, annoncer mv. Dernæst er der alle de ting, der sker bagved forbrugerens computerskærm. Det er den del, hvor virksomheder overvåger deres målgruppers forbrugs- og digitale adfærd ved hjælp af Google Analytics, cookies, pixels og meget andet. Det er her, hvor hjemmesidetekster og –billeder målrettes med udvalgte søgeord, titler mv.

Kort sagt, så er det alt det, de færreste almindelige virksomheder har tid til at arbejde med i deres travle hverdag, fordi det tager lang tid at forstå og endnu længere tid at eksekvere.

Design-og digitalt bureau

Markedsføring er i langt større grad i dag blevet digitaliseret, hvorfor kravet om at være online i dag stort set er afgørende for, i hvilken grad din virksomhed vil opleve succes. byMedia har mange års erfaring som design-og digitalt bureau med at skabe kreativ konceptudvikling for vores kunder, ligesom vi skaber mærkbare design til logo, unikke hjemmesideløsninger o.l.
Mangler din virksomhed en kreativ løsning, så er Vi hos byMedia klar til tage fat på din opgave!

Vi er byMedia! DIT reklamebureau i Frederikshavn

Det er lige præcis også her, byMedia kommer ind i billedet! Vi arbejder hver eneste dag med alle dele af den moderne digitale markedsføring og hjælper også gerne dig som dit reklamebureau i Frederikshavn.

Hvis du skal ud og finde en medarbejder, der formår at favne alle marketingrelaterede opgaver, kan det hurtigt blive en dyr investering. Derfor kan der også være rigtig god fornuft i at overveje et reklamebureau. Et sådant besidder en bred vifte af højt specialiserede kompetencer inden for kommunikation og markedsføring. Her vil oftest sidde grafikere, webudviklere, tekstforfattere samt SEO- og AdWords-eksperter, der tilsammen udgør alle de funktioner, man måtte lede efter hos et professionelt bureau.

Som dit reklamebureau i Frederikshavn står vi for konstant fremgang

Hos byMedia arbejder vi med konstant fremgang, både på kunders og egne vegne. Vi er fuldt ud bevidste om den investering, det er at poste penge i markedsføring. Derfor arbejdes der hos byMedia altid ud fra en devise om, at der skal være klar sammenhæng imellem indsats og ROI.

Digitale reklameløsninger til billige penge

Vi står for stærke webløsninger til nogle af markedets allerbedste priser. Løsninger, der alle og enhver støttes op af konstant optimering af hjemmeside, webshop eller hvad du nu ellers bruger os til. Derudover tilbyder vi AdWords-kampagner, SoMe-marketing og hjælp til alskens grafiske opgaver.

I forbindelse med udvikling og opsætning af hjemmesider tilbyder vi også at implementere en række spændende plugins. Det kunne være Facebook-pixel, så din virksomheds annoncer og hjemmeside vises på Facebook eller annoncering via landsdækkende nyhedsmedier som Tv2, BT og Ekstrabladet. Alt sammen løsninger der søger at skabe synergi og sammenhæng imellem alle de platforme, du anvender på vegne af din virksomhed.

Kontakt dit reklamebureau i Frederikshavn

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit reklamebureau i Frederikshavn? I så fald kan vi altid kontaktes og aftaler gerne et kaffemøde med dig, hvor vi sammen kan diskutere mulighederne for gennemført reklame og markedsføring.

Webbureau
Kundeudtalelse

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Ring til os

Mandag – Fredag: kl. 8.00 – 16.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Ring 70 22 77 25

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725