Få den gode historie ud

Pressemeddelelse

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Pressemeddelelse
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Pressemeddelelse

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorpå du kan skabe omtale og synlighed for din virksomhed, og når vi beskæftiger os med PR, er pressemeddelelser en stor del af det. Det er her, du har muligheden for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed igennem relevante medier. På den måde har du også en unik chance for at nå rigtig mange potentielle kundeemner og samtidig skabe et buzz omkring virksomheden og dine produkter.

Hvordan skriver man en pressemeddelelse?

Én ting er dog at have en god historie/nyhed at fortælle. Noget helt andet er at få den vinklet på en måde, der er interessant for nyhedsmedierne og deres læsere. Redaktørerne på såvel lokale som landsdækkende medier får nemlig hver eneste dag flere hundrede pressemeddelelser i deres indbakker. Selv sagt er det altså også langt fra alt det indsendte materiale, der bliver nærlæst og arbejdet videre med – endnu færre bliver rent faktisk bragt. Så det er altså om at være 100 % skarp, når du henvender dig til en journalist med henblik på at få bragt en pressemeddelelse.

Lad BY MEDIA skrive din pressemeddelelse

Hos BY MEDIA tilbyder vi hjælp til PR, fra strategisk arbejde til udarbejdelse af læseværdige pressemeddelelser. Vi arbejder med målgruppen og de relevante medier og sørger derfra for at finde ud af, hvordan lige netop din historie skal formuleres. I et tæt samarbejde med dig sørger vi således for at få lagt en strategi, der tager højde for alt, fra vinkling af nyhed til valg af de rette medieplatforme.

Læs mere

Pris for pressemeddelelse

Prisen for en pressemeddelelse afhænger fuldstændig af, hvor meget vores tekstforfatter skal bruge på research, interview og skrivearbejde. Det vil altså sige, at des flere oplysninger, du giver os fra starten af, des billigere bliver opgaven for dig i sidste ende.

Udsendelse af pressemeddelelse

Inden skrivearbejdet påbegyndes sætter vi os ned med dig og fastlægger historien eller nyhedens omfang, betydning og til hvem du allerhelst vil henvende dig. Ligeledes hjælper vi med at vinkle historien bedst muligt, således at den passer til de medier, hvortil den sendes. Som din eksterne PR medarbejder sørger vi endvidere for at lave den nødvendige research, så vi er helt skarpe på, hvilke medier og hvilke journalister pressemeddelelsen skal sendes til. Såfremt pressemeddelelsen skal sendes til flere forskelligartede medier, er vores klare anbefaling, at der skrives forskellige pressemeddelelser.

Har du brug for hjælp til din næste pressemeddelelse eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi arbejder med presserelateret arbejde? Kontakt byMedia allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau