Om BY MEDIA

  • 22 års erfaring
  • Vi arbejder i hele Danmark
  • Certificeret Google Partner
  • Ingen binding eller skjulte gebyr
  • Vi skaber vækst i din virksomhed

Det gør vi

Hos byMedia bestræber vi os på, at være vores kunders foretrukne sparringspartner, når der skal skabes synlighed online. Vores team af webudviklere, designere og online markedsføringsspecialister indfrier potentialet, når tanker og ideer skal omsættes til brugervenlige løsninger.

Hvad enten mulighederne eller udfordringerne vedrører hjemmesider, webshops, markedsføring på Google, sociale medier eller du savner en skarp tekst, der beskriver din virksomhed præcis, som den fortjener, så har vi redskaberne og den rette know-how, som gør målsætninger til realiteter.

Sådan startede vi

byMedia har været igennem en spændende og udfordrende rejse, som i april 2014 startede med to mand i en kælder i Nørresundby i Nordjylland og bragt os til et kontor i Aalborg.

På den tid er www.onlinetjek.dk blevet lanceret, pressen har fået øjnene op for en virksomhed som gør tingene på sin egen måde i branche med mange konkurrenter og så er der ikke mindst stiftet bekendtskab med en række glade og tilfredse kunder, som har skabt fundamentet for den virksomhed byMedia er i dag.

Vores mission

Hos byMedia er relationer og den ærlige kommunikation altafgørende. Vi leverer ikke kun løsningen, men er samtidig sparringspartner, når ideer, tanker og koncepter skal tilpasses og markedsføres på den rette platform.

Ved at lytte til behovet, så skaber vi relationer med gensidig tillid – og den filosofi gør en forskel.

Vores værdier

Med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld, så har vi som målsætning, at tilbyde en totalløsning til virksomhedernes online platforme.

Når vi kender dine behov og ønsker, så lægger vi sammen den strategi som skal skabe den røde tråd fra målsætning, budskab til medie. Vi er din kompetente sparringspartner før, under og efter lanceringen af et produkt, så du er i trygge hænder fra start til slut.

Vi måler og analyserer altid på de løsninger vi leverer, så vi er sikre på, at vores kunder oplever den effekt, som de fortjener og som vi forventer.

475
Projekter

Udført

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Vækst med BY MEDIA.

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via online markedsføring.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau

5.0

★★★★★

Baseret på 52 anmeldelser.

Få succes med BY MEDIA

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe salg til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

70 227 725