Online markedsføring

Marketingbureau København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via værktøjet Google Display. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Marketingbureau København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Marketingbureau i København

Markedsføring i en virksomhed er ikke længere, hvad det engang var. Førhen drejede det sig i høj grad om produktion af markedsføringsmateriale til trykte medier eller TV-reklamer for større virksomhed. I dag handler markedsføring i langt højere grad om specialiserede værktøjer, der ideelt anvendes af fagfolk inden for området. Det være sig SEO-specialister, social media managers ellers webudviklere, der kan hjælpe med spændende, relevante hjemmesider.

Marketingbureau i København med speciale i digital markedsføring

Hos byMedia har vi specialiseret os i alt, der vedrører den digitale markedsføring i alt fra store til mellemstore og små virksomheder. Vores ekspertviden er hentet igennem mange år i bureauverdenen, ligesom vi vægter højt, at vores medarbejdere er specialister inden for deres specifikke område.

Når du kontakter BY MEDIA som dit marketingbureau i København, kan du således også forvente at møde webdesignere, SEO-specialister, grafikere og tekstforfattere. Alle sammen dygtige folk, der har til formål at hjælpe alle vores kunder med at skabe øget tilstedeværelse online såvel som offline.

Læs mere

Skræddersyede løsninger hos dit marketingbureau i København

At arbejde med faste pakker og løsninger er ganske enkelt ikke en mulighed, når du beskæftiger dig med moderne markedsføring. Det er i hvert fald den holdning, vi arbejder med, her hos byMedia. Vi arbejder ud fra en betragtning om, at alle virksomheder er forskellige og at forskellige kunder og målgrupper reagerer forskelligt på forskellige tiltag.

Som dit marketingbureau i København hjælper vi dig derfor med at udtænke en strategi, der støtter op om virksomhedens målsætninger. En strategi der er forståelig for dig og som formår at placere dig allerforrest i det digitale markedsføringsunivers! Vi sørger for, at indsats og ROI går hånd i hånd, så du altid betaler for gennemprøvede løsninger, der skaber positiv effekt, kortsigtet såvel som langsigtet.

Marketingbureau i København med lokalt kendskab

Hos byMedia har vi samarbejdet med en lang række forskellige kunder i København og omegn og kan således også være et rigtig godt bud på et marketingbureau i København med lokalt kendskab. Vi kender markedet, dine kunder og vigtigst af alt, så kender vi DIN virksomhed.

Kontakt dit marketingbureau i København

Som dit marketingbureau i København kan byMedia bistå dig med hjælp til digital markedsføring. Dette være sig i forhold til engangsopgaver såsom grafisk produktion eller opsætning af en WordPress-hjemmeside. Vi tilbyder dog også at agere sparringspartner med løbende SEO-optimering, AdWords kampagner eller social media management.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad byMedia kan gøre for dig som marketingbureau i København? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi på bedste vis skaber spændende markedsføring, der adskiller din virksomhed fra konkurrenterne.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau