Online markedsføring

Markedsføring Aalborg

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via Google. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Markedsføring
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Markedsføring Aalborg

Markedsføring er en bred betegnelse for alle de aktiviteter, en virksomhed kan foretage sig i forhold til at fremme salget af et produkt, en ydelse eller en idé. Ligeledes dækker betegnelsen over en proces, hvor man som virksomhed nødvendigvis må undersøge sit marked, udvælge og kende sin målgruppe og fokusere reklamer, annoncer og anden kommunikation.

Begrebet markedsføring har udviklet sig markant, siden anvendelsen af avisannoncer i slutningen af 1800-tallet. Hvor markedsføring i mange år har været udgjort af Tv-reklamer, reklamer/annoncer i magasiner og radiospots m.m., er der inden for de seneste 10-15 år sket en rivende udvikling på den front. Markedsføring er nemlig ikke længere udelukkende noget, der foregår, når hr. og fru Danmark ser fjernsyn lørdag aften eller når de læser weekendens aviser. Nej, det er i langt højere grad noget, der foregår online – via blogs, hjemmesider, sociale medier og i søgemaskiner for den sags skyld. Markedsføring foregår alle vegne og hvis man som virksomhed ønsker tilstedeværelse i eksisterende såvel som nye kunders bevidsthed, er man nødt til at tilslutte sig den moderne – online – tidsalder.

Ord som SEO-kampagner, social media-marketing og Google Adwords er noget, der kan få hovederne til at spinne på selv den mest erfarne virksomhedsejer. Ikke desto mindre er det ord, man bør acceptere og lære som en fast del af virksomhedens markedsføring.

Læs mere

Her anvender man som virksomhed i lige så høj grad som trykte medier de digitale platforme. De fleste virksomheder i dag har en Facebook, men det er langt fra alle, der er bekendt med værktøjer som Facebookannoncering. Ligeledes har mange virksomheder i dag en Instagram, men igen er det de færreste, der faktisk anvender de markedsføringsværktøjer, der også er tilknyttet tjenesten. Hos byMedia har vi de helt rigtige eksperter, der kan iværksætte Facebookannoncer og SEO-kampagner.

Traditionelt set har markedsføring bestået af envejskommunikation – fra virksomhed til forbruger – i form af trykte medier. Men efterhånden som flere og flere forbrugere bruger internettet til at søge deres informationer, er markedsføring blevet til noget, der foregår som tovejskommunikation. Det kan enten være imellem virksomhed og forbruger, imellem virksomheder og bloggere eller sågar imellem bloggere og forbrugere. Det er derfor ikke længere noget, der udelukkende styres af virksomheden.

Sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube er nogle af de mest anvendte markedsføringskanaler anno 2016. Som en ny tendens og med en udvidelse i deres ”Story feed”, forventes det, at Snapchat i stigende grad vil blive anvendt som kommunikationskanal imellem virksomheder og deres kunder.

Det er i dag de færreste, der ikke for længe siden har oprettet en Facebook til deres virksomhed, hvad enten der er tale om en lokal, national eller international virksomhed. Tilstedeværelse på de sociale medier bidrager til en tættere og mere dynamisk kontakt til kunder og andet netværk. Det betyder også, at virksomheder, der anvender sociale medier har muligheden for at nå langt flere på langt kortere tid og for langt færre penge.

Digital markedsføring er en god måde, hvorpå din virksomhed kan øge sin markedsandel, skabe kundeloyalitet eller blot skabe dialog med nye såvel som eksisterende kunder. En af udfordringerne ved digital markedsføring er dog, at de færreste virksomheder formår at skabe fokuseret markedsføring.

For at fokusere din virksomheds digitale markedsføring, kan vi her hos BY MEDIA tilbyde:

  • SEO-kampagner
  • AdWords
  • Facebook-annoncer
  • m.

Hos BY MEDIA hjælper vi dig og din virksomhed med at finde de helt rigtige løsninger. Vores dygtige team er med jer hele vejen og kan blandt andet yde kompetent rådgivning i forhold til de mange muligheder. For mulighederne er mange og hver eneste byder på en lang række styrker og svagheder.

BY MEDIA kan som et landsdækkende reklamebureau bistå din virksomhed i planlægningen og udførelsen af og opfølgningen på jeres markedsføringsplaner. Vores dygtige grafikere skaber med en kreativ pen et unikt udtryk, i henhold til dine idéer og ønsker. Ligeledes sørger vores marketingmedarbejdere for at udarbejde og efterfølgende følge op på ethvert givent fremstød. På den måde sikrer du dig, at markedsføringen er fokuseret og tilpasset netop din virksomheds kunder.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau