Online markedsføring

Lokal markedsføring

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via Google. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Lokal Markedsføring
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Lokal markedsføring til virksomheder

Er du indehaver af en mindre lokal virksomhed? Har størstedelen af dine kunder en halv times kørsel til din virksomhed? Og betvivler du effekten af traditionel markedsføring?

Betvivl ej. Hos byMedia har vi udviklet et unikt produkt, hvor vi tager udgangspunkt i din situation og derfra udarbejder en lokal markedsføringsplan. Vi fokuserer på de muligheder, du har lokalt og hjælper dig til at bruge dit eksisterende netværk til at nå endnu bredere.

Hos BY MEDIA har vi oparbejdet et hav af tilfredse kunder i en lang række forskellige brancher. Hver branche, hver virksomhed og hver målgruppe har sine særpræg, ønsker og styrker, der skal udtrykkes og visualiseres. Den udfordring er vores ekspertise. Vi lever af at levere særegne online løsninger, som er skræddersyet til, hvad enten du den lokale erhvervsdrivende på hjørnet eller om der er tale om større nationale og internationale virksomheder. Hos os er alle kunder lige vigtige – store som små – og vi sætter en ære i at tilbyde den ideelle løsning, der dækker dine behov.

Når vi arbejder med lokal markedsføring, handler det om at udnytte nærværet i lokalområdet og plukke de lavest hængende frugter. Med lokal markedsføring opnår du samtidig en geografisk afgrænsning, der sparer dig for mange irrelevante henvendelser. Den sikrer tværtimod, at du primært når ud til dem, der i sidste ende er villige til at betale for dit produkt. Dermed vil du også opleve, at de ressourcer, du investerer i markedsføring konverteres til håndgribelig værdi for din virksomhed.

Læs mere

En af de mest markante tendenser herhjemme anno 2016 er uden tvivl danskernes lyst til at handle lokalt. Vi vil have lokale råvarer og lokalt håndværk. Det er en tendens, der har givet en iøjnefaldende fordel til de virksomheder, der formår at forankre sig i lokalsamfundet igennem lokal synlighed.

Evnen til at skabe den tilstedeværelse i lokalbefolkningens bevidsthed skaber samtidig en troværdighed. En troværdighed, der i sidste ende giver virksomheden kundetække. Derfor giver det kun mening, at du – i samarbejde med byMedia – drager fordel af den lokale tilslutning for derved at skabe et buzz omkring din virksomhed.

Vi har erfaring med både store og små virksomheder – lokale såvel som nationale og internationale. Derfor kan vi også tilrettelægge den helt rigtige markedsføringsplan for dig og din virksomhed for på den måde at fastslå din position og øge din omsætning.

Hos byMedia kan vores eksperter hjælpe dig med lokal markedsføring i form af:

  • Radiospots i lokale og nationale radioer
  • Annoncer i trykte og digitale medier
  • Lokale SEO-kampagner

Med en lokal SEO-kampagne vil din virksomhed opnå en markant større synlighed frem for at risikere at blive ”gemt” på den sidste side i en Google-søgning. Med en lokal SEO-kampagne, hjælper vi dig endvidere med at forbedre din Onpage-SEO.

  • AdWords Lokal

En anden måde at fokusere din markedsføring lokalt er ved hjælp af AdWords Lokal. Vores AdWords-eksperter hjælper dig med at skabe den ideelle løsning og vi sørger naturligvis for optimeringen heraf. Med AdWords Lokal slipper du for at bruge unødvendige ressourcer på irrelevante, udenbys kundehenvendelser. Med AdWords Lokal har du muligheden for at sætte din konto på pause i travle perioder – modsat aktiverer du den blot, når du igen har plads i kalenderen. Med AdWords Lokal bestemmer du selv dit budget, og hvis du ingen besøgende får – så betaler du heller ingen gebyrer.

  • Google+ Business

Med en Google+ Business kan du tilføje billeder, kontaktoplysninger, åbningstider og få en integreret opkaldsfunktion, som kan anvendes direkte fra Googles resultater. Du får altså muligheden for at promovere din virksomhed flere gange på Google, hvor både din hjemmeside og Google+ virksomhedsprofil vises i søgningen. Denne løsning er især ideel, hvis du har en mindre lokal virksomhed. Kort sagt, så er Google+ Business din vej til større synlighed og flere visninger. Det er ikke kun en fordel for dig og din virksomhed – det letter i høj grad også dine kunders købeproces.

Kontakt BY MEDIA og hør nærmere om dine muligheder for unik, lokal markedsføring – til gavn for din succes i dit nærområde.

Succes med Google

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Google Ads.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau