Online markedsføring

LinkedIn Markedsføring

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via LinkedIn annoncering. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
LinkedIn Markedsføring
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

LinkedIn Markedsføring i Aalborg

LinkedIn er fortsat en af de helt nye drenge i klassen, når vi beskæftiger os med social media marketing. Også selvom mediet i sig selv har eksisteret siden 2003. Ligesom andre sociale medier lader LinkedIn dig netværke og naturligvis holde kontakten til dit eksisterende netværk. Til forskel fra andre sociale medier såsom Facebook og Instagram, er LinkedIn dog i udpræget grad en karriereplatform, hvor professionelle interagerer og deler content med hinanden. I Danmark er der mere end en halv million brugere af LinkedIn. Netop derfor er det også en platform, du bør huske – og i øvrigt overveje – som en del af din virksomheds markedsføringsplan.

LinkedIn markedsføring – hold kontakten med dine B2B-kunder

Som virksomhedsejer bør du overveje at fokusere en del af din markedsføringsenergi omkring LinkedIn. Især hvis størstedelen af dit salg er koncentreret omkring B2B-markedet. Her har du muligheden for at fortælle om nye produkter eller ændringer i virksomheden, fuldstændig som vi ser det med såvel Facebook som Instagram. Du kan også dele artikler eller opdateringer fra andre virksomheder samt meget andet.

Foruden contentdeling og interaktion tilbyder LinkedIn et annonceringsværktøj. Dermed har du muligheden for at skabe målrettede annoncer, hvor du selv har 100 % kontrol over budget med et opfølgningsværktøj, så du efterfølgende kan måle effekten af en given kampagne/annonce.

Læs mere

Positionér dig med LinkedIn markedsføring

Noget af det første, du skal huske, når det drejer sig om LinkedIn markedsføring, er virksomhedsprofilen. Det kan sagtens svare sig at bruge lidt ekstra tid på at opsætte en fyldestgørende profil – både fordi det giver et langt mere professionelt udtryk, men i lige så høj grad fordi det potentielt set giver dine kunder og følgere de nødvendige informationer i forhold til kontakt, køb mv. En anden væsentlig fordel ved at anvende LinkedIn i din virksomheds markedsføring er, at links fra LinkedIn rangeres højt i Googles søgemaskine. At implementere det, kan blive en stor del, når der arbejdes med fx søgemaskineoptimering.

LinkedIn markedsføring kræver tilstedeværelse og massevis af opdateringer
Fuldstændig som vi ser det med både Facebook og Instagram, så er der ikke rigtig noget, der er vigtigere for din synlighed på LinkedIn som opslag, for opslag viser tilstedeværelse. Betyder det så, at du bare skal spamme dine følgere med alt muligt – og umuligt – indhold? Nej, det gør det naturligvis ikke. Det betyder, at du skal dele med dine følgere, hvad der måtte støtte op om din kommunikations- og markedsføringsplan. Dine opslag skal sige noget om, hvem din virksomhed er, hvad den har at byde på og samtidig give selv samme følgere en oplevelse af, at de får noget ud af at følge netop dig. Noget, de ikke får ved at følge dine konkurrenter.

Ved hjælp af LinkedIn markedsføring kan du dele artikler, der vedrører din virksomhed, branche, dine produkter mv. Du kan også dele spændende nyheder såsom nye projekter, spændende samarbejdspartnere og deslige. Alt sammen afhænger det af, hvad du gerne vil vise dine følgere – og hvorfor du gerne vil vise dem lige præcis dét!

Ønsker du hjælp til LinkedIn markedsføring?

Hos byMedia beskæftiger vi os hver eneste dag med forskellige social media platforme, på egne såvel som vores kunders vegne. Vi ved således også, hvad der rører sig inden for LinkedIn markedsføring samt hvordan denne platform kan bringe dig endnu tættere på dine kunder. Det være sig uanset, om du beskæftiger dig med B2B, B2C – eller en kombination deraf.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi, hos byMedia arbejder med LinkedIn markedsføring? Eller kunne du bruge vores hjælp til selv samme? Så kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan en solid indsats på LinkedIn kan styrke din virksomhed.

Succes med LinkedIn

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau