Online markedsføring

Kommunikationsstrategi

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Kommunikationsstrategi
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kommunikationsstrategi til virksomheder

Har du en klar linje for, hvordan kommunikation, markedsføring og PR foregår i din virksomhed? Altså en strategi for, hvordan nye tiltag, kriser mv. skal håndteres af dig og dine medarbejdere? Når vi beskæftiger os med strategisk kommunikation, beskæftiger vi os således også med virksomhedens mission, vision og samlede værdisæt. Det er også her, vi beskæftiger os med begreber såsom CSR, corporate branding og krisekommunikation.

Kommunikationsstrategi for virksomheder

Langt de fleste virksomheder har stor gavn af at have en klarlagt kommunikationsstrategi. En sådan tjener nemlig det formål at skabe ens regler og linjer for, hvordan kommunikationen foregår internt såvel som eksternt i virksomheden. En kommunikationsstrategi er samtidig en god støtte, hvis det hele vælter, din hjemmeside bliver hacket eller noget helt tredje, for da har du noget konkret at holde fast på, som kan hjælpe dig igennem stormvejret. Noget, der ikke kan hackes og som er et regelsæt for alle ansatte.

Hvad er ekstern kommunikation?

Ekstern kommunikation er i sagens natur den del af virksomhedens kommunikation, der foregår eksternt. Det er den kommunikation, kunden og andre interessenter ser, og det er derfor også en ekstremt vigtig del af din måde at drive virksomheden på.

Hos byMedia arbejder vi først og fremmest med ekstern kommunikation og markedsføring. Det vil altså sige, at vi har specialiseret os i, hvordan du ser ud overfor dine kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter. Skulle du have brug for hjælp til den interne kommunikation og implementering af nye tiltag i virksomheden, står vi også klar med råd og vejledning i den forbindelse.

Læs mere

Digital kommunikationsstrategi

Vi er specialister i digitale løsninger og elsker at lege med digital strategi. Således har vi erfaring med alt, fra sociale medier til digital tilstedeværelse i søgemaskiner, i nyhedsmedier samt meget andet. Hos byMedia arbejder vi med at lave en samlet strategi, hvor offline kommunikation går hånd i hånd med vores digitale løsninger.

Videre sørger vi for at følge op på den strategiske indsats og sørger for at anvende selv samme i den fremadrettede kommunikation. Ved at måle og analysere på din kommunikative indsats, har du nemlig en helt unik mulighed for også at undersøge, hvordan givne tiltag modtages af din målgruppe.

Ændringer i virksomheden kræver ny kommunikationsstrategi

Når der sker ændringer i virksomheden, bør du altid overveje at få lagt en ny strategi for såvel kommunikation som markedsføring. Det være sig, hvis der er større udskiftninger i ledelsen, hvis produktionen ændres eller flyttes eller noget helt tredje. Kort sagt, så kræver det en ny kommunikationsstrategi, når der sker væsentlige ændringer i din virksomhed.

Såfremt du er i tvivl om, hvilke ændringer der er væsentlige for din eksisterende strategi, står vi, hos byMedia altid klar til at hjælpe dig med at identificere selvsamme. Med afsæt i vores erfaring og kendskab til lige netop din branche, tilpasser vi vores rådgivning og strategiske arbejde til hver enkelt kunde.

Lad BY MEDIA hjælpe dig med en ny kommunikationsstrategi

Hos BY MEDIA finder du højtuddannede medarbejdere, hvor moderne kommunikation og markedsføring ikke blot udgør den faglige profil. Vi arbejder passioneret med at skabe synlighed og positiv omtale for alle vores kunder. Således står vi også klar til at hjælpe dig med en plan over virksomhedens strategiske kommunikation, PR og markedsføring.

Kontakt byMedia allerede i dag og lad os fortælle dig, hvordan vi kan hjælpe dig med alt inden for strategisk kommunikation.

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau