Online markedsføring

Kommunikationsbureau Odense

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Kommunikationsbureau Odense
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

 • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
 • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
 • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kommunikationsbureau i Odense

Styrker den eksterne kommunikation din virksomheds troværdighed samt tilstedeværelse overfor eksempelvis kunder? Har du en konkret strategi, så du og dine medarbejdere hele tiden ved, hvordan og hvorledes de skal reagere i forskellige situationer? En af de største forudsætninger for, at du kan differentiere dig fra dine konkurrenter og dermed skabe et helt unikt produkt, er, at du har en helt klar idé om, hvad, hvorfor og hvordan du henvender dig til din målgruppe.

Vælg et kommunikationsbureau i Odense, der forstår dig

Når du vælger at samarbejde med et eksternt kommunikationsbureau, er det så utroligt vigtigt, at du allierer dig med et bureau med forstand på det, de laver. Det skal være et kommunikationsbureau, der har det fornødne lokale kendskab og som samtidig formår at omdanne dine visioner til noget brugbart. Allerhelst skal det være et bureau, der kender dine kunder, dine konkurrenter samt branchen, hvori du beskæftiger dig.

Dit kommunikationsbureau i Odense

byMedia er et kommunikationsbureau, der har sin faste base i det nordjyske, men som har kunder i hele landet. Vi har samarbejdet med langt de fleste brancher og har således et bredt kendskab til, hvordan god kommunikation kan se ud og i øvrigt variere afhængigt af, hvor man befinder sig. Som kommunikationsbureau i Odense beskæftiger vi os bredt med alt inden for markedsføring og kommunikation og kan helt sikkert også hjælpe dig.

Læs mere

Som din eksterne kommunikationsafdeling sørger vi først og fremmest for at lære dig, dine kunder og dit marked at kende, hvorefter vi sammensætter en klar strategi med afsæt i dine visioner. Vi er med dig hele vejen og hjælper dig således også gerne med råd og vejledning i forhold til, hvordan du skal forholde dig i en given situation. Også når det hele brænder på!

Mere konkret kan BY MEDIA derfor hjælpe dig med:

 • PR og kommunikation
 • Kommunikations- og marketingstrategi
 • Tekstforfatning og SEO optimering
 • Sociale medier
 • Opsætning af mailsystemer til nyheds- og kampagnemails
 • Digital konceptudvikling
 • Visuel kommunikation
 • Grafisk kommunikation

Du er altid velkommen til at kontakte byMedia for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi tilbyder hjælp til enkeltstående opgaver, fx hvis du skal have skrevet en pressemeddelelse. Der er dog også mulighed for en større, mere kompleks aftale. Det kunne være en månedlig SEO aftale, social media marketing eller digital konceptudvikling. Foruden den skriftlige kommunikation, tilbyder vi hjælp til taler, præsentationer samt manuskripter til TV- og radiospots. Ligeledes bistår vi dig med råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse af image og brand.

Skal vi være dit kommunikationsbureau i Odense?

Skal BY MEDIA bistå dig som dit kommunikationsbureau i Odense eller står du tilbage med ubesvarede spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvorfor vi er et rigtig godt bud på din eksterne kommunikationsmedarbejder!

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau