Online markedsføring

Kommunikationsbureau København

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Kommunikationsbureau København
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

  • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
  • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
  • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kommunikationsbureau i København

Har du styr på din virksomheds kommunikative aktiviteter? Kan du med hånden på hjertet sige, at du forstår, hvorfor nogle tiltag virker og andre ikke gør? Med et professionelt kommunikationsbureau i ryggen, har du altid specialister tæt på. De står klar til at hjælpe dig med det strategiske kommunikationsarbejde. Samtidig skal du kunne trække på dit kommunikationsbureau i København, når der skal udvikles content til sociale medier, hjemmeside, presse eller noget helt tredje. Et godt kommunikationsbureau kan samtidig rådgive og vejlede dig i forhold til, hvordan du bruger virksomhedens aktiver i markedsføring og branding af din virksomhed.

Dette og meget andet skal du være opmærksom på, når du vælger dit kommunikationsbureau i København, og det er netop hér, byMedia kommer ind i billedet!

Vi er BY MEDIA – DIT kommunikationsbureau i København

Baseret på højtuddannet arbejdskraft, tilbyder vi hos byMedia alle former for kommunikativt arbejde, fra strategi til eksekvering og opfølgning. Vi har allerede hjulpet en lang række kunder i hele landet og kombinerer således også kommunikationsrådgivning og –opgaver med gennemførte digitale løsninger. Vores fornemste opgave er at skabe den røde tråd igennem alle tiltag og indsatser, hvad enten der er tale om PR og kommunikation eller markedsføring.

Læs mere

Kommunikationsstrategi, tekstforfatning og visuel kommunikation
– allround kommunikationsbureau i København

Når vi beskæftiger os med kommunikation – fra det strategiske arbejde til den praktiske udførsel – starter vi altid ethvert samarbejde med et møde med dig og i den forbindelse med at lægge en solid strategi. Det gør vi, fordi kommunikations- og PR-relateret arbejde ganske enkelt ikke giver mening, hvis det ikke er gennemtænkt og planlagt ned til det mindste tiltag. Med din strategi i hånden, får du en helt klar idé om, hvordan du skal reagere samt hvorfor du skal reagere på det, din virksomhed møder – positivt såvel som negativt. Sammen med dig finder vi ligeledes ud af, hvilke former for tilstedeværelse der giver bedst mening, hvad enten der er tale om tilstedeværelse på nyhedsmedier til sociale medier og Google.

Ligeledes tilbyder vi, som dit kommunikationsbureau i København, hjælp til tekstforfatning af eksempelvis søgemaskineoptimerede tekster, pressemeddelelser, nyhedsbreve samt meget andet. Foruden dette kombineres de skriftlige budskaber med visuel kommunikation i form af lækkert grafisk arbejde.

Lad BY MEDIA hjælpe dig som dit kommunikationsbureau i København

Leder du efter et kommunikationsbureau i København, der kan hjælpe dig med marketing og kommunikation, og tror du, byMedia kunne være et godt bud på et sådant? Vi står altid klar til et kaffemøde og kommer også gerne ud til dig med henblik på en samtale om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig. Kontakt byMedia allerede i dag og lad os sammen få skabt et solidt fundament for den fremtidige kommunikation!

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau