Online markedsføring

Kommunikationsbureau Aarhus

Nå ud til den rette målgruppe af potentielle kunder via effektiv kommunikation. Få et uforpligtende bud på en skræddersyet løsning til din virksomhed.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Vi hjælper virksomheder med at anskaffe sig nye kunder
og beholde de nuværende.

Scandic IT ApS

Anmeldelse

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner
Kommunikationsbureau Aarhus
Kundeudtalelse
Scandic IT Aps

De varmeste anbefalinger til BY MEDIA, fra Scandic IT. Alle deadlines blev overholdt og vi har fået en enormt moderne og visuelt skarp hjemmeside. Desuden har vi overgivet alt SEO og Google Ads til BY MEDIA og resultaterne har været deciderede mærkbare. Bedre SEO bureau findes ikke i Aalborg.

Peter Brix
- 5 / 5

Kontakt os

Via kyndig analyse af din virksomhed – kan vi hjælpe dig på vej til at indfri dine målsætninger.

3 gode grunde til at vælge BY MEDIA.

 • Vi spotter hurtigt, hvilke elementer der skal til for, at blive mere synlig og skabe flere kunder.
 • Du får specialiseret rådgivning til, at gør dit salgs materiel bedre end dine konkurrenters.
 • Vores bureau ligger øverst på Google skal vi hjælp din virksomhed til den bedste rangering på Google?
Ja tak, ring mig op

Kommunikationsbureau i Aarhus

Hvordan håndterer du markedsføring og kommunikation i din virksomhed? Har du en klar strategi for, hvordan og hvorfor du formidler nyheder og spændende historier, eller kommer de sporadisk, efterhånden som du får tid til det? Rigtig mange små og mellemstore virksomheder i Danmark har ganske enkelt ikke tiden til at tage sig af de kommunikative opgaver. Derudover er der ofte ikke kapacitet, opgaver eller overskud til at skulle ansætte en medarbejder eller to til netop at varetage PR og kommunikation.

Derfor kan det, for langt de fleste virksomheder, være ganske fornuftigt at alliere sig med et eksternt kommunikationsbureau. Et eksternt kommunikationsbureau står nemlig klar med råd, vejledning og højt specialiseret arbejdskraft, når du har brug for det. Med en ekstern samarbejdspartner slipper du for en masse kringlede ansættelsesforhold, men får samtidig fordelen i at have nogen, du kan ringe til, når det hele brænder på.

Vælg det rigtige kommunikationsbureau i Aarhus fra dag et!
Når du vælger dit kommunikationsbureau i Aarhus, er det vigtigt, du vælger nogen, der forstår dine visioner og som formår at omdanne dem til spændende historier. Det være sig for såvel kunder som resten af virksomhedens interessenter. Det skal være et bureau, der har lokalt kendskab og som til enhver tid sørger for, at du ser bedst muligt ud udadtil.

Læs mere

byMedia – DIT kommunikationsbureau i Aarhus

byMedia er et kommunikationsbureau med fast base i det Nordjyske, men med en lang række forskellige kunder i Aarhus og omegn. Vi arbejder bredt med kommunikation og hjælper således vores kunder med alt inden for markedsføring og kommunikation. Som dit kommunikationsbureau i Aarhus sørger vi for at lære dig, din virksomhed og dine kunder at kende, for kun sådan kan vi skabe lige netop de resultater, du og virksomheden fortjener.

Som ekstern kommunikationsmedarbejder kan vi blandt andet tilbyde hjælp til:

 • PR og kommunikation
 • Kommunikations- og marketingstrategi
 • Tekstforfatning og SEO optimering
 • Sociale medier
 • Opsætning af mailsystemer til nyheds- og kampagnemails
 • Digital konceptudvikling
 • Visuel kommunikation
 • Grafisk kommunikation

Skulle du være interesseret i andre former for kommunikationsarbejde – eller måske en kombination af flere discipliner – er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Foruden den skriftlige kommunikation, tilbyder vi hjælp til taler, præsentationer samt manuskripter til TV- og radiospots. Ligeledes bistår vi dig med råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse af image og brand.

Skal vi være dit kommunikationsbureau i Aarhus?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan byMedia kan hjælpe dig som dit kommunikationsbureau i Aarhus? Så kontakt os allerede i dag og lad os fortælle dig, hvorfor vi er et rigtig godt bud på din eksterne kommunikationsmedarbejder!

Succes med god kommunikation

Lad BY MEDIA forvandle dine online muligheder til mærkbare resultater og således skabe eksponering til din virksomhed via Facebook.

★★★★★ 5 ud af 5 stjerner

Eksponering

Vi skaber eksponering til din virksomhed via visuel design og markedsføring. Du kan nå i mål med din målsætning for din virksomhed.

BY MEDIA guider dig igennem junglen af valmuligheder – vi vægter gennemsigthed højt. Lad os guide dig helt uforpligtende og komme med et udspil til en strategiplan, som skaber yderligere vækst for din virksomhed.

Ja tak, hjælp mig videre

Vores certificeringer og partnere

Google Ads Bureau